- 2 Ekim 2014
- 2.337
- 5.037
- 38
-
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
İstediği olmadığında mı yapıyor acaba
emzirirken süt az geliyor olabilir
Ablacım çocuğun daha fikri yok ne düşüncek..
Evet haklısınız bende öyle düşünüyorum ama son zamanlarda haberlerde gördüğümüz şiddet olaylarından sonra bu yaştaki bebekte bile ilerde onlar gibi olurmu korkusu oluştu bendeAblacım çocuğun daha fikri yok ne düşüncek..
Merhaba arkadaşlar benim 14 aylık bir oğlum var son zamanlarda yaklaşık iki aydır kucagimdayken emzirme esnasinda yada beraber oyun oynarken suratima göğsüme tirnaklarini geçiriyor hani kediler tirmiklar ya o şekilde ilk başlarda işi sakaya vuruyordum sempatik geliyordu oyun yapıyor sanıyordum ama farkettim ki sadece bana yapıyo babasına babaannesine yada başka birine yapmıyor öyle sinirli sinirli yapiyorki korkutuyor beni bu kadar küçük yaşta şiddete mi eğilim gösteriyor diye düşünüyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ?
Ya sevmiyor olurmu hangi bebek annesini sevmez ama arkadaşların dediği gibi oyun haline getirmiş olabilirBenim oglumda ayni beni pek sevmiyor
bebegim,in uyguladigi siddet diye okuyunca aman dedim :)Merhaba arkadaşlar benim 14 aylık bir oğlum var son zamanlarda yaklaşık iki aydır kucagimdayken emzirme esnasinda yada beraber oyun oynarken suratima göğsüme tirnaklarini geçiriyor hani kediler tirmiklar ya o şekilde ilk başlarda işi sakaya vuruyordum sempatik geliyordu oyun yapıyor sanıyordum ama farkettim ki sadece bana yapıyo babasına babaannesine yada başka birine yapmıyor öyle sinirli sinirli yapiyorki korkutuyor beni bu kadar küçük yaşta şiddete mi eğilim gösteriyor diye düşünüyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ?
Evet haklısınız bende öyle düşünüyorum ama son zamanlarda haberlerde gördüğümüz şiddet olaylarından sonra bu yaştaki bebekte bile ilerde onlar gibi olurmu korkusu oluştu bende
Merhaba arkadaşlar benim 14 aylık bir oğlum var son zamanlarda yaklaşık iki aydır kucagimdayken emzirme esnasinda yada beraber oyun oynarken suratima göğsüme tirnaklarini geçiriyor hani kediler tirmiklar ya o şekilde ilk başlarda işi sakaya vuruyordum sempatik geliyordu oyun yapıyor sanıyordum ama farkettim ki sadece bana yapıyo babasına babaannesine yada başka birine yapmıyor öyle sinirli sinirli yapiyorki korkutuyor beni bu kadar küçük yaşta şiddete mi eğilim gösteriyor diye düşünüyorum aranızda böyle bir durum yaşayan varmı ?
Muhalefeti bıraksan artıkBabasından mı az geliyordur süt ?
Amannn ne çekiyorum ben de aynı dertten..15 aylık kızım , sarılıyor bi bakmışım kapmış dişleriyle boynumu, onu atlat tırnakları batırıyor, bugün yüzüm kanattı o derece. Eline vuruyorum oyun sanıp gülüyor daha fazla yapıyor, bugün en son attım kucağımdan o derce yaktı canımı. Demekki bu aylarda böyle yani ben de bilmiyorum çözümünü..Gayet normal canim her bebek yapiyo.benim 16 aylikbir kizim var.birkackere yapti.aaa canim aciyo annecimmm die agliyo gibi yaptim.bidaha hic yapmadi.herseye gulersek cocuk onun yapmamasi gereken bisey oldugunu anlamicaktir.bisekilde caninizin yandigini ona gostermelisiniz bence.ben cozumunu boyle buldum.
Eline vurmak gibi bir hata yapmayin bence.daha cok oyun zannediyolar.eline vurmak yerine aglamis gibi yapin yada nebilim bir yolunu bulun ama vurmayin.once cimcikliyodu aglama numarasi yaptim cok acidi annecim dedim.yapmadi .sonra sacimi cekmeyi denedi gene ayni yontem ve yine ayni sonuc.annenin uzulmesine dayanamadigi icin yavrum bu yolu kullaniyorm.canim yaniyo annrcim.cok acidi diyorm.telaslanip sariliyo hemen.Amannn ne çekiyorum ben de aynı dertten..15 aylık kızım , sarılıyor bi bakmışım kapmış dişleriyle boynumu, onu atlat tırnakları batırıyor, bugün yüzüm kanattı o derece. Eline vuruyorum oyun sanıp gülüyor daha fazla yapıyor, bugün en son attım kucağımdan o derce yaktı canımı. Demekki bu aylarda böyle yani ben de bilmiyorum çözümünü..