Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok geçmiş olsun nasıl anladınız peki 1 aylıkken problemin geçmediğini benim kızım 7 aylık olduBanada 6 aylikken barsak parlakligi var dedi dr. Sonradan gecti dedi meger gecmemis bir aylikken ameliyat oldu kolostomi acildi simdi 7 aylik oglum zor surecler gecirdim rabbim kimseyi evladiyla sinamasin...
Geçmiş olsun canım benimde aynı doğum yapmadım kısmet olursa az kaldi geçti mi sende ki bu genislemeBanada aynı şeyler söylendi 27. Haftada 20 mm bi genişlik görüldü bu şekilde olupta bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı
merhaba durumunuz ne oldu 24. haftam 9.9 mm genişleme olmus bendede tanı yok sadece takip dediler dogum yaptınız mı?Banada aynı şeyler söylendi 27. Haftada 20 mm bi genişlik görüldü bu şekilde olupta bebeğini sağlıkla kucağına alan var mı
canım dogumunu yapmıssın sanırım sonuc ne oldu banada var dediler cok endişem varYol geçmedi genişleme devam ediyo bende arrık son günleri sayıyorum doğum için. Bakalım inşallah bi sorun çıkmaz sağlıkla gelir yavrularımız
merhaba sizin sonucunuz ne oldu cok endişem var bizdede cıktı 24 haftalık 9mmMerhaba bendede aynı sorun çıktı 30 haftalık hamileyim bebekte bağırsak genişlemesi çıktı çok korkuyorum bilgisi olan lütfen yardım etsin
merhaba görürseniz lütfen cevaplayın durum ne oldu bebeğiniz saglıklı dogdumu 24 haftalık 9.9 mm genişlik var şuanmerhaba kızlar. 26 haftalık hamileyim bu haftaya kadar tüm gerekli testleri yaptırdım herşey normal diyordu doktorum. Bu hafta kontrolümde bebeğimin bagırsagında genişleme ve parlaklık gördü. Perinotoloji bölümüne yönlendirdi. Gittim bölüme yapılan muayenemde parlaklık göremedim ben dedi parlaklık kemikte oluyor muş. Genişleme var evet dedi ama ben buna genişleme de demem dedi takip edilmeli genişleme büyüdümü diye dedi Doğuma kadar yapacak birşey Yok bekleyeceğiz dedi bununla birlikte Doğusundan down sendromlu olabilir ya da kakasını yapamayabilir dedi böyle bir sorun ile karşılaşan oldumu kızlar aranızda ya da duyduğunuz çevreden nasıl doğdu bebek nasıl yol izlediler
Çok zaman geçmiş inşallah görürsünüz ve inşallah bebeğiniz iyidir. Bana da şimdiye kadar hiç bir doktor genişleme ile ilgili bişey demedi 35 haftamda bi doktor ikili tarama yaptın mı falan diye sordu. Bebeğiniz nasıl geçti miUzun süredir kimse yazmamış ama şansımı denemek istedim belki iyi bir şeyler duyarım diye
35haftalik hamileyim bebeğimde bağırsak genişlemesi var doktor makat açıklığı göremiyorum dedi
Çok korkuyorum ve tedirginim konuşmak istiyorum birileriyle çok ihtiyacım var iyi şeyler duymaya