- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.242
- 148
- 44
- Konu Sahibi victoryvivi
-
Güneşe çıkıyor mu? Bazı eğrilikler güneş alamadığı için oluyormuş. Ben yurutecin de eğri yürümeye sebep olduğunu düşünüyorumMerhabalar
14 aylık bebeğimin daha çok yürürken belli olan , bacaklarında hafif yamukluk var .
Biraz dışa basıyor gibi sanki bu bakımdan da öyle görünüyor gibime geliyor ancak ; arkadaşlarımın bazıları da bacaklarında biraz yamukluk olduğunu söyledi
Çocuk doktorumuz bunun çok normal olduğunu belirtti
Yürümesi düzeldikçe bu görüntü gidecek dedi
Sizlerde de böyle durum oldu mu , sonradan düzeldi mi
Bence D vitamini düşük olabilir. 2. bir doktor görüşü almak da içinizi rahatlatır belki.Merhabalar
14 aylık bebeğimin daha çok yürürken belli olan , bacaklarında hafif yamukluk var .
Biraz dışa basıyor gibi sanki bu bakımdan da öyle görünüyor gibime geliyor ancak ; arkadaşlarımın bazıları da bacaklarında biraz yamukluk olduğunu söyledi
Çocuk doktorumuz bunun çok normal olduğunu belirtti
Yürümesi düzeldikçe bu görüntü gidecek dedi
Sizlerde de böyle durum oldu mu , sonradan düzeldi mi
Güneşin dik geldiği saatlerde çıkarmıyorumGüneşe çıkıyor mu? Bazı eğrilikler güneş alamadığı için oluyormuş. Ben yurutecin de eğri yürümeye sebep olduğunu düşünüyorum
Bebeğim düzenli bir yasa kadar kullandıÇevremde var böyle biri büyüdükçe düzelme oldu siz düzenli d vitamini kullandınız mı güneş ışığı alıyor mu bebek yeterince veya çok yürüteç kullandı mı
Sol ayağını hafif dışa basıyorYamuk derken neyi kast etdiyinizi tam olarak anlayamadım. Bende mesela sol ayağım içe doğruydu, yani yürürken o bacağım düz değilde sağa taraf dönüyordu. Tedavi etdirmişler ama o zaman, özel ayakkabı falan dikilmiş. 4 5 yaşına kadar düzeldi.
O saatte güneş ışığı pek olmuyor. Ortopedist görmedi galiba. Komşumuzun bebeğinin bacağında eğrilik var, Dr ona güneş onerdiGüneşin dik geldiği saatlerde çıkarmıyorum
Daha çok akşam üzeri 6 dan snr
Yürütec kullanmadık pek
Bebeğim düzenli bir yasa kadar kullandı
Bir yaştan snr kesti doktorumuz
Güneşe çok çıkartmıyorum genelde akşam 6 dan sonra çıkartıyorum dısarı
Ben de çıkartayım teşekkür ederimO saatte güneş ışığı pek olmuyor. Ortopedist görmedi galiba. Komşumuzun bebeğinin bacağında eğrilik var, Dr ona güneş onerdi
49 cm doğduBebeğin anne karnında boyu uzunsa alan dar olduğundan bacaklarda eğrilik olabiliyor. Büyüdükçe düzeliyor merak etmeyin.
Yani çok uzun da değilmiş:) ama yine düzeliyor diye biliyorum büyüdükçe. Çevremde var çünkü bu tanıma uyup sonradan düzelen.49 cm doğdu
Normal uzunlukta :)
Teşekkür ediyorumYani çok uzun da değilmiş:) ama yine düzeliyor diye biliyorum büyüdükçe. Çevremde var çünkü bu tanıma uyup sonradan düzelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?