evet canim ayni stresi bende yasadim. Ve sana gonul rahatligiyla sunu soylemeliyimki nur topu gibi masallah eli kolu ayagi vucud cok guzel normal bir bebek dogdu. Hicte soylendigi gibi kisa degildi. Hatta hamileligimin son haftalarda 33 haftadan sonra bebegim asiri uzadi kolu bacagi.
O kadar stres yasadim ki ordan oraya sevk ettiler beni gitmedigim hastane ultrason kalmadi. Neymis bebegin kolu bacagi kisaymis vucuduna ve kafasina gore. Esimin kadin dogumcu arkadaslari tanidiklari vardi. Onlarda gordu konustum. Bana kendileri soyledi allahtan baskasi bilemez sonucta bu ultrason aletleri kul yapimi. Saglikli dedigmiz bebek sorunlu cikabiliyor sorunlu dedidigmiz bebek saglikli oluyor dedi. Ve hatta bitane kadin dogumcu bacaklari ve kollari kisa bir bebegin dogumuna girmis. Ve sonra bebek dogduktan sonra normal olculerine kavusmus.
Rabbimden baska kimse bilemez. Bol bol dua et. Onemli olan bebegin sagliginda organlarinda bir sorun olmamasi. Kolu bacagi doguncada uzar. Ve daha hamileligin basindasin. Daha bebegin buyuyecek.
Onemli olan kendine beslenmene dikkat et. bol bol dinlen uyu. Sen dinlendikce bebegin daha hizli buyur. Kendini mutlu et gez dolas.