Çocuk Hastalıkları bebeğimin bacağında titreme

• Konu Sahibi Konu Sahibi elf07
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

elf07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
89
9
96
internette çok araştırdım ama pek bir bilgiye ulaşamadım. 2,5 aylık bebeğimin bacağında birkaç saniye süren titreme oluyor. sağ sol farketmyor ara ara ikisinde de olabiliyor. gaz sorunu, kaka yaparken zorlanma derken bir de bu çıktı. bu durumu yaşayan var mı arkadaşlar.doktorumuza tabi ki soracağız ama bir de yaşayan varsa bilgi almak istedim.

cnm benimde 3.5aylık bebğim var bizimde ilk doğduğunda oluyodu bende baya kafaya takmıştım.ama snra gecti şimdi hiç olmuyo.doktorumuzda üşüyo olbilir demişti.bende arştırmıştım int ama bişey bulamamıştım.korkma bişey olmaz inş:)

Nasıl titreme canım gözlemi görüyorsun titremeyi yoksa bacağını tuturkenmi elinlemi hissediyorsun

gözle görülen bir titreme. üşüme kaynaklı olmadığından eminim, tik gibi çünkü. umarım bir an önce geçer. cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar.

bugün doktorumuza gittik. bu sorunu yaşayanlar için bilgi vermek istedim. 6 aylık olana kadar bu tarz titreme vs normal karşılanıyormuş. ama 6 aydan sonra devam ediyorsa o zaman sebebi araştırılıyormuş. yani şimdilik rahatladım. allahım hepimizin çocuklarına sağlık versin.

Back
X