Bebeğimin azı diş yeri mosmor

Betul56

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2014
515
180
323
Merhabalar, bebeğim 17aylık. Diş dönemleri çok çok zor geçiyor. Üst azı diş yeri mosmor. Parmağıma çok küçük bir diş geliyor ama bakınca belli değil. Fotoğrafını çekip bir diş doktoru arkadaşımıza gösterdik günde bir dk masaj yapın dedi, kistmiş. İnternette de diş çıkınca geçeceği yazıyor ama içim rahat etmiyor. Gideceğiz doktora ama yaşayan var mı bu süreci onu öğrenmek istiyorum. Kendiliğinden geçeceğini duymaya ihtiyacım var sanırım

Azı dişi çok zor çıkıyor,çıkmadan önce de orası şişiyor mosmor oluyor,telaş etmeyin.

Azı dişi çok zor çıkıyor,çıkmadan önce de orası şişiyor mosmor oluyor,telaş etmeyin.
Teşekkür ederim cevabınız için. Hep zor çıkıyordu dişleri ama ilk defa morardı. O yüzden endişelendik. Bu ikinci azı bu arada. Diğerinde böyle olmamıştı. İnternetteki bilgilere güvenmemek lazım ama ön bilgi amaçlı bakıyorum. Bir yerde dişin kolay çıkması için kesik atılır böyle bir durumda yazmış. Gözüm çok korktu. Şimdiden o koltuğa oturtmak istemiyorum.

kist duyduğum bişi onemsiz olduğunu düşünüorum fazla kurcalamayın bence durumu...

yeğenimde de dişler bir türlü çıkamıyordu,diş hekimi kist olmuş dedi.bu kist dişin çıkmasını engelliyormuş.bu sebeple,küçük bir kesi atıp kisti yarıyorlar diş rahat çıksın diye.

Oğlum bir yaşında geçen gün ağlarken ağzının suyu aktı kanlıydı bir bir iki damla yani aktı derken ilk o anda çok korktum ağzından kan geliyo diye. Hemen ağzını açıp baktım diş geliyor belli üstü hafif mor ve kan toplamış bizimkide. Çok zor bir dönem ama geçecek inşallah

yeğenimde de dişler bir türlü çıkamıyordu,diş hekimi kist olmuş dedi.bu kist dişin çıkmasını engelliyormuş.bu sebeple,küçük bir kesi atıp kisti yarıyorlar diş rahat çıksın diye.
Ay evet bunu okudum internette. Benim korkum da bu. O koltuktan ben gibi korkmasını istemiyorum. Ağzını hayatta açmaz ki çok ağlar. Nasıl olacak ya

Ay
ama ya çok korktum ilk defa duyuyorum böyle bişeyi . Çok geçmiş olsun

Siz gittiniz mi doktora ya da gidecek misiniz? Kan gelmedi bizde ama çok huzursuz. Herhangi bir müdahale beni korkutuyor. O yüzden gitmeye de çekiniyorum ama mecbur gideceğiz.

Benim kinin de öyle oldu geçiyor dişi çıkınca merak etmeyin. Azı disiydi aynı. Geçecek inşallah kendiliginden. Rahat olun.

Çocuk diş doktoruna mı götürdüler bilginiz var mı? Bulunduğum ilçede yok malesef. Birkaç saat uzaklıkta var ama tanımıyoruz onları da hiç.
yok değildi.ben de şimdi oğlumu 6,yaşında,normal diş hekimine götürüyorum.ancak kendisinin çokça çocuk hastası var.ve iletişimi de bilgi tecrübesi de yerinde..

Ay evet bunu okudum internette. Benim korkum da bu. O koltuktan ben gibi korkmasını istemiyorum. Ağzını hayatta açmaz ki çok ağlar. Nasıl olacak ya

insallah o noktaya gelmez ama cok huysuzluk yaparsa uyuturlar en kotu ihtimal,korkmayin doktorun dedigi gibi masaj yapin.gecmis olsun

Benim kinin de öyle oldu geçiyor dişi çıkınca merak etmeyin. Azı disiydi aynı. Geçecek inşallah kendiliginden. Rahat olun.
Hiçbir şey yapmadan mı geçti peki? Bir de ne kadar sürede çıktı? Çıktı çıkacak dedik gitmedik ama bir hafta oldu bizim

Hiçbir şey yapmadan mı geçti peki? Bir de ne kadar sürede çıktı? Çıktı çıkacak dedik gitmedik ama bir hafta oldu bizim
Valla ben de ağlarken mi ne gordum bikac hafta aynıydı sanırım sonra çıkmış dişi. Ben biraz rahatim çok da takip etmedim. Yani dişi zorladı heralde diye dusunmustum. Çok uzun surseydi o zaman gotururdum ama gerek kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…