bebeğimin ayakkabısı yok :(

eyif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2007
338
2
CADIARZUkızlar slm benim oğluşumun ayakları maşallah pek etli ayakkabı bulamadım bebeğime büyük numara zoluyo ayağına ama tam yürüme zamanı yaa yere sürtüyo ucu ancak 2 numara büyük ayakkabı giriyo ayağına onuda ben almıyorum kaldı miniğim ayakkabısız sizde böyle sorun yaşayan varmı acep merak ettim

markalı spor ayakkabı alın. nike ayakkabılar 45 tl

bizdede aynı sorun var geçen gün bayram için 19 numara aldım ilk adım ayakkabılarında bantları bile yapışmadı yanımda olmadan almıştım olmadı bi büyük numarasoyla değiştiricem öyle kalsın napıyım bunu hiç giyemiyo
bende dün gece bi spor ayakkabı gördüm patiklerde vardı onların bilek kısmı daha geniş onlar olucak sanırım ondan alıcam bende

canım aynı sorunu bizde yaşıyoruz her markaya baktım ama asla istediği gibi bulamadım.en son chiccodan aldım bunuda bayramda giydikten sonra asla olacağını sanmıyorum bu bile sıktı ayağını şimdiden :KK43:

bant kapanmasını geçtim ben :) ayak hiç girmiyoki çok kilolu bi bebek değil ama ayak etli iştee

mothercarede guzel ayakkabılar var bogazlı bot gıbı ama yumusacık hafıf bebegın ayagını yormayan tek kotu yanı hemencecık eskıyor baktım kı erdemın ayakkabısının altı asınmıs cocuk arada 20 dk yurutece bınıyor sankı taslı yolları arsınlamıs gıbı asakkabının altı

X