• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğimin ayağı agrıyo galiba

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

talhamm09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
8
0
36
Ankara
arkadaşlar bebeğim 15 aylık ve yeni yürümeye başladı. ama bu aralar galiba ayağı agrıyor biraz yürüdükten sonra ayağının üstüne basamıyor yada basınca ağlıyor bebişleri yeni yürürken böyle bir durum yaşayan varmı?

Canım böle bi durum yürümeden kaynaklanmıyordur bence. Yürümeye yeni başlamışya, aniden düşüp ayak bileğini filan burkmuş olmasın.. Yoksa bebekler yürümeye başladıklarında, yürümekten çok zevk alırlar.

evet çok zevk alıyo çokta güzel yürüyo zaten ama bir süre yürüdükten sonra ayağının üzerine basarken acı hissediyor sanki geneldede akşamları oluyor bu durum aceba diyorum akşama kadar yoruluyorda ondanmı oluyor bilemedim galiba en iisi bir kontrol ettirmek...

bebekleri yürüyen arkadaşlar ilk yürümeye başladıklarında böyle şeyler yaşadıysanız bilgi verirmisiniz

benim oğlumda 11 aylıkken yürümeye başladı ama hiç böyle bir durum olmadı canım. Yorulsada zaten hemen oturmak istiyordu. Bence doktora bir danışmalısın.

Back