Çocuk Hastalıkları Bebegimin atesi dusmuyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

msy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
115
60
98
32
Merhaba arkadaslar burada aciyorum konuyu ama aksamdan beri atesi dusmuyor doktoru aradik fitil ver dedi verdik simdi yine basladi 39 dan dusmuyor ne yapabilirim yardim edin lutfen hastaneye gotureyim mi

Soğuk kompres, ılık banyo ya da sirke uygulaması yaptığınız halde düşmüyorsa, biran önce gidin doktora.

Canım sadece fitil mi verdin bir kaşık ateş şurubu bi de alnına ıslak bez

Ateşli bebeğe banyo yaptırılmaz diye biliyorum

Bence hemen acile gidin. Bebeklerde ates ihmale gelmez..

Ateşli bebeğe banyo yaptırılmaz diye biliyorum
Benim bildiğim de sıcak olmayan soğuğa yakın bir suda bedeninin yıkanması gerektiği.
Tabi en yisini yine doktorlar bilir, danışmadan bir şey yapmamalı.

Fitilden sonra dusmustu soguk kompres yapinca 37.9 oluyor yapmayinca 38.7 oluyor

Merhaba arkadaslar burada aciyorum konuyu ama aksamdan beri atesi dusmuyor doktoru aradik fitil ver dedi verdik simdi yine basladi 39 dan dusmuyor ne yapabilirim yardim edin lutfen hastaneye gotureyim mi
kac aylik calpol filan kullandinizmi onceden bence acile goturun onlar ates dusurucu birseyler yaparlar

Sirke. Bezi sirkeye batir hatta atletini sirkele sık giydir. Gidebiliyorsan hemen doktora git. Acil sifalar

Kaç aylık bebeğiniz?diş mi çıkarıyor ki?benim kızım azı dişleri çıkarken öyle olmuştu.fitil vs vermişsiniz ,ılık banyo,ıslak bezle kompres ve üzerini çıkarmışsınızdır zaten içinizin rahat etmesi içn doktora götürün.
Çok çok geçmiş olsun?

Bekletmeden gidin hastaneye. Gereksiz yere götürmüş olursanız personele fazladan iş çıkar. Ama götürmediğiniz için yavrunuz bir zarara uğrarsa canınız yanar. Allah şifa versin. Kızımın başına geldi ve saatlerce beklediğim için hala affetmedim kendimi.

Ateşli havale Allah korusun hemen acile git ateş ihmale gelmez

Kaç aylık bebeğiniz?diş mi çıkarıyor ki?benim kızım azı dişleri çıkarken öyle olmuştu.fitil vs vermişsiniz ,ılık banyo,ıslak bezle kompres ve üzerini çıkarmışsınızdır zaten içinizin rahat etmesi içn doktora götürün.
Çok çok geçmiş olsun?
Bi şey soracağım normal Zamanda bebeğimin ateşi çıjtığını nasıl anlarım ilk bebeğim

Başka fitil vermeyin. Ayni etken madde ust uste verilmez.Doktora götürün.
Yada calpol ve dolven i 4 saat arayla donusumlu verin, ateşine göre de 2 saatte 1 ılık duş aldırın.
Ama üst üste aynı ilacı kullanmayın. Takibini düzgün yapın.

Surup evde yok suan da soguk kompres yapinca iyi 4 tane disi var ama hic birinde ateslenmedi sonradan ateslenme oluyor mu ki esim de gerek yok duser diyor bende korkuyorum bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim arabamiz yok bu saatte nasil gitsem

Eğer verdiğiniz fitil in prospektusunde parasetamol yazıyorsa, calpol de vermeyin. Dolven verin.

Surup evde yok suan da soguk kompres yapinca iyi 4 tane disi var ama hic birinde ateslenmedi sonradan ateslenme oluyor mu ki esim de gerek yok duser diyor bende korkuyorum bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim arabamiz yok bu saatte nasil gitsem
Surup yoksa ılık duş en iyi secenek.
Soğuk kompresi koltuk altları, diz arkaları ve kasiklarına uygulamayı deneyin. Üstü de çıplak genelde hemen düşer.

Ateş 38 ve 38 i geçiyorsa hic durmadan çocuk acile gidilmeli.

Back
X