Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bildiğim de sıcak olmayan soğuğa yakın bir suda bedeninin yıkanması gerektiği.Ateşli bebeğe banyo yaptırılmaz diye biliyorum
kac aylik calpol filan kullandinizmi onceden bence acile goturun onlar ates dusurucu birseyler yaparlarMerhaba arkadaslar burada aciyorum konuyu ama aksamdan beri atesi dusmuyor doktoru aradik fitil ver dedi verdik simdi yine basladi 39 dan dusmuyor ne yapabilirim yardim edin lutfen hastaneye gotureyim mi
Bi şey soracağım normal Zamanda bebeğimin ateşi çıjtığını nasıl anlarım ilk bebeğimKaç aylık bebeğiniz?diş mi çıkarıyor ki?benim kızım azı dişleri çıkarken öyle olmuştu.fitil vs vermişsiniz ,ılık banyo,ıslak bezle kompres ve üzerini çıkarmışsınızdır zaten içinizin rahat etmesi içn doktora götürün.
Çok çok geçmiş olsun?
Başka fitil vermeyin. Ayni etken madde ust uste verilmez.Doktora götürün.Merhaba arkadaslar burada aciyorum konuyu ama aksamdan beri atesi dusmuyor doktoru aradik fitil ver dedi verdik simdi yine basladi 39 dan dusmuyor ne yapabilirim yardim edin lutfen hastaneye gotureyim mi
Surup yoksa ılık duş en iyi secenek.Surup evde yok suan da soguk kompres yapinca iyi 4 tane disi var ama hic birinde ateslenmedi sonradan ateslenme oluyor mu ki esim de gerek yok duser diyor bende korkuyorum bilmiyorum ne yapacagimi sasirdim arabamiz yok bu saatte nasil gitsem