Bebeğimin aşırı gazı normal mi

nurcenurce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2023
46
11
8
31
Merhabalar. 3.5 aylık kız bebeğim var. Gün boyu sürekli ağlıyor. Sürekli huzursuz. Yaklaşık 18 saate yakın ağlıyor nerdeyse. Aşırı gazı var. Uykusu hiç yok gece bi kaç saat uyuyor. Ama huzurlu değil uyurken bile ayaklarını sürekli karnına çekiyor. 3.5. Aydır çok yorulduk psikolojim bozuldu bittim tükendim. Kaynanamla bakıyoruz yoksa asla tek bakamam. Kucakta gezdirirken arabada salıncakta hamakta her yerde ağlıyor. Daha önce Böyle bi durum başından geçen var mı. Normal bi durum mu bu başından geçenler lütfen yardım edin tek olmadığımı bileyim

İnek sütü alerjisi olabilir, bir araştırın. Süt ürünleri, yumurta, kuruyemis, kivi, çilek, karpuz perhiz edin. Perhiz bebeği çok rahatlacaktir

İnek sütü alerjisi olabilir, bir araştırın. Süt ürünleri, yumurta, kuruyemis, kivi, çilek, karpuz perhiz edin. Perhiz bebeği çok rahatlacaktir
İnek sütü ve yumurta diyeti yapmaya başladım. Ama alerjik semptomları yok bebeğimin. Cildi normal kakası arada mukuslu oluyor. Ama aşırı huzursuz

İnek sütü ve yumurta diyeti yapmaya başladım. Ama alerjik semptomları yok bebeğimin. Cildi normal kakası arada mukuslu oluyor. Ama aşırı huzursuz
Deneyin en azından bir ihtimali net elemiş olursunuz. Gaz da bir alerji belirtisidir. Belki alerji ile hiç alakası yoktur. Ama bebek bu kadar zor durumdayken de alerji ihtimalini geçmek olmaz.

Deneyin en azından bir ihtimali net elemiş olursunuz. Gaz da bir alerji belirtisidir. Belki alerji ile hiç alakası yoktur. Ama bebek bu kadar zor durumdayken de alerji ihtimalini geçmek olmaz.
Çok huzursuz her dakika her saniye ne yapacağımı şaşırdım artık çevrenizde bu kadar ağlayan çocuk gördünüz mü yani normal mi bu durum.

Çok huzursuz her dakika her saniye ne yapacağımı şaşırdım artık çevrenizde bu kadar ağlayan çocuk gördünüz mü yani normal mi bu durum.
Benim çocuğum öyleydi. Sürekli kucakta kolik bebek tutuşu ile tutarak gezdirdim 3 ay. Koltukta oturdum göğsümde uyudu sabaha kadar. İnanilmaz zordu. Benim kızımda alerji vardı. Diyet yapıyordum

Benim çocuğum öyleydi. Sürekli kucakta kolik bebek tutuşu ile tutarak gezdirdim 3 ay. Koltukta oturdum göğsümde uyudu sabaha kadar. İnanilmaz zordu. Benim kızımda alerji vardı. Diyet yapıyordum
Çok zor gerçekten ama neyseki 3 ayda bitmiş bizimki sanki hiç bitecek gibi gelmiyo şu an

Çok zor gerçekten ama neyseki 3 ayda bitmiş bizimki sanki hiç bitecek gibi gelmiyo şu an
3 ayda bitmedi malesef. Sekil değiştirdi. 3 aydan sonra diyetle hafifledi ama 4 ay asisindan sonra başa sardık. Diyeti genislettim doktor önerisiyle, yine işe yaradı. Bu sefer 6 ay asisindan sonra başa sardik. Bir daha da ne yaptıysam olmadı.

Sizin bebeğiniz baya alerjik bünyeliymiş o zaman. Kaç aylıkken geçti peki. Ve böyle benim bebeğim gibi Hep ağlar mıydı

Gün içersinde yediklerini not et telefonuna. Çiğ sebze yeme. Salatalık meyve vs. Soğuk su içme. Gaz için damlalar var ama doktor bir şey dedi mi?

Gün içersinde yediklerini not et telefonuna. Çiğ sebze yeme. Salatalık meyve vs. Soğuk su içme. Gaz için damlalar var ama doktor bir şey dedi mi?
Evet bi kaç damla kullanıyorum. Sebze meyve de yemesem geriye bişey kalmıyor ama zaten diyet yapıyorum

Metal detoksu dediğiniz nedir. Baya uzun sürmüş sizinki nasıl sabrettiniz gerçekten çok zor
Biraz araştırın çokça bilgi bulabilirsiniz hakkında. Maddi durumunuz yeterliyse doğrudan bir bütüncül tıp yaklaşımını benimsemiş bir doktorun kontrolünde yapın detoksu. Çok hızlı sonuç alınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…