Merhabalar ben rüyamda bi koltukta oturuyordum dönen sandalye gibiydi arkamı döndüm, birinin kucağında kırmızı zıbınlı kumral bir kız bebek vardı. Çok güzelsin annecim dedim sonra birisi ona Alya diye seslendi ve ben de öyle seslendim sonra ultrasona gittik %90 üstü ihtimal ile kız dedi ama 13 haftalık olduğu için kesin demedi. Kız olursa adı Alya olacak çok sevdim yaşayan var mı böyle bir şey?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin adını ve cinsiyetini rüyamda gördüm ❤️🤲
- Konu Sahibi MELOME
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsiyet belirleme gebelik hamileleik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Aralık 2022
- 4.814
- 21.541
- 238
- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 35.319
- 548
- 25
Var tabii. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.Merhabalar ben rüyamda bi koltukta oturuyordum dönen sandalye gibiydi arkamı döndüm, birinin kucağında kırmızı zıbınlı kumral bir kız bebek vardı. Çok güzelsin annecim dedim sonra birisi ona Alya diye seslendi ve ben de öyle seslendim sonra ultrasona gittik %90 üstü ihtimal ile kız dedi ama 13 haftalık olduğu için kesin demedi. Kız olursa adı Alya olacak çok sevdim yaşayan var mı böyle bir şey?
- 13 Nisan 2023
- 51
- 45
- 3
- 30
İnşallahVar tabii. Her şey gönlünüzce olsun inşallah.
Ayy çok heyecanlı olabilir valla haber verin bize deBen değil ama eşim daha hamile olduğumu bilmediğimiz bir gün rüyasında kız bebeğimiz olduğunu görmüş, sevmiş öpmüş koklamış.. Günlerce etkisinden çıkamamıştı.
Şuan 9+5 günlük hamileyim cinsiyeti merakla bekliyoruz acaba ona da rüyasında görmek mi nasip oldu bakalım
- 19 Şubat 2020
- 5.350
- 2.903
- 123
- 40
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Annem ablam gebe kalmadan rüyasında oğlu olduğunu adını da Efe koyduğumuzu gördü. 1 hafta sonra ablamın gebe olduğunu öğrendik oğlu oldu ve adını Yakup Efe koyduk ismi çok güzel arapça bir isim, yüksek , cennet demek. Benim de kızım olursa Alya koymayı düşünüyorum Allah’ın izniyle. Sağlıkla gelsin bebişinMerhabalar ben rüyamda bi koltukta oturuyordum dönen sandalye gibiydi arkamı döndüm, birinin kucağında kırmızı zıbınlı kumral bir kız bebek vardı. Çok güzelsin annecim dedim sonra birisi ona Alya diye seslendi ve ben de öyle seslendim sonra ultrasona gittik %90 üstü ihtimal ile kız dedi ama 13 haftalık olduğu için kesin demedi. Kız olursa adı Alya olacak çok sevdim yaşayan var mı böyle bir şey?
Aa çok güzel hamile misiniz pekirabbım gönlünüzce versin ilginç bende rüyamda bugun ikiz kızım olacakmış adlarıda esma ve nisma cok ilginç:)) ama 2evldım var rabbım dileyene versin
Ayy çok güzel Allah gönlünüze göre versin inşallahAnnem ablam gebe kalmadan rüyasında oğlu olduğunu adını da Efe koyduğumuzu gördü. 1 hafta sonra ablamın gebe olduğunu öğrendik oğlu oldu ve adını Yakup Efe koyduk ismi çok güzel arapça bir isim, yüksek , cennet demek. Benim de kızım olursa Alya koymayı düşünüyorum Allah’ın izniyle. Sağlıkla gelsin bebişin
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Amin çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin, ben de rüyamda 3 kere oğlum olduğunu gördüm bakalım benimki çıkacak mıAyy çok güzel Allah gönlünüze göre versin inşallah
Çok üzüldüm Allah gönlünüze göre versin inşallahbende iki sene önce rüyamda erkek oldugunu görmüştüm ,erkek te oldu ama doyamadım yavruma kucagıma bile alamadım
Hamile misinizAmin çok teşekkür ederim herkesin gönlüne göre versin, ben de rüyamda 3 kere oğlum olduğunu gördüm bakalım benimki çıkacak mı
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Evet 10+1Hamile misiniz
Evet 10+1 sağ
sağEvet 10+1
Sağlıkla gelsin inşallahEvet 10+1
- 9 Aralık 2015
- 966
- 1.845
- 113
- 38
hayır canımAa çok güzel hamile misiniz peki
- 15 Mart 2023
- 1.862
- 1.349
- 53
Çok teşekkür ederim cümlemizinki sağlıkla gelsin inşallahSağlıkla gelsin inşallah