Merhaba hanımlar.19+5 haftalık hamileyim 16. haftaya kadar herşey çok iyi ilerliyordu Dr kontrolümde bebeğimin sıvısının sınırda olduğu ve perinatoloji uzmanı ile görüşmemi istediler.ve 19 hfata olur olmaz randevu aldım.Perinatoloji doktoru bebeğimin ense kalınlığı kalbinde büyüme ve delik olduğunu iki böbreğininde olmaması mesanenin olmadığını ve bağırsaklarında parlaklık olduğunu Aldırmam gerektiğini doğsa bile en fazla 2 3 gün yaşar dedi bana.bunları duyar duymaz dünyam başıma yıkıldı tek bir doktor ile sınırlı kalmamak için başka perinatoloji bölümüne randevu aldım oda aynı şeyleri söyledi amniyosentez vermemi istedi bende kabul ettim ama kafama takılan birçok soru var madem bukadar sorun var bu bebekte nasıl bu haftaya kadar gelebildi ve gelişiminde gerilikte yok ilk gebeliğim olmasına rağmen hareketledini 15.haftamda hisetmeye başladım haylada karnımda kıpır kıpır yavrum.Doktorların söylediklerine uyup canınada kıyamam Allah vermiş o Alır sonuçta gittiği yere kadar düsüncesindeyim.Ama inşallah doktorlar yanılmış olur ve biran önce yavruma kavuşurum.Destek olun umut olun sizde bana bunları yaşayıp duyupta bebeği sağlıklı bir şekilde doğan varmı.