bebegimimi emziriorum saçımı boyasam bir sakıncası olurmu

asminimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2012
140
0
46
Eskişehir
kızlar 14 nisanda dogm yaptım bebegm 36 haftada dogdu bebegımı emzırıorum saclarımı boyamayı dusunuorm acaba bi sakncası olurmu etrafımdakıler bırsey olmaz diyorlar kararsız kaldm ne yapmalıym sızce

Evt ya tam ben de bu konuyu acicaktim benden önce davranmisin arkadasim :)) ben de 16 gün önce dogum yaptim ve sacimi boyamak istiyorum ayni zamanda emziriyorum da axaba bilenler varmi bi sakin asi olurmuki cvp veren arkadaslar olursa sevinirim

Sacımı boyatmayi kestirmeyi ben de düşünüyorum bebisim daha 18 günlük akrabanın biri de durmus kırkın çıkmadan boyatma diyor

Kırkım çıkmadan bir aylıkken bitkisel boya ile boyattım fakat beyazlarımı kapatmadığı için 3ay bitince röfle yaptırdım

kızlar 14 nisanda dogm yaptım bebegm 36 haftada dogdu bebegımı emzırıorum saclarımı boyamayı dusunuorm acaba bi sakncası olurmu etrafımdakıler bırsey olmaz diyorlar kararsız kaldm ne yapmalıym sızce

Şöyle söyliyim hamileyken ve doğumdan sonra hiç boyatmamıştm taaki bunalıp pes edene kadar. bigün saçımı boyatmak için kuaföre gittim bebeğim 7-8 aylık civarıydı. Bırakacağım kmsede yoktu yanımda götürdm saçımı boyadılar ve sardılar bebeğim o sırada beni emmek istedi ve bnde verdim. bebeğimin beni emmesi ile 5 dk içinde emdiğini çıkarması bir oldu. Boyanın bukadr çabuk karışcağını ve tadına etki etceğini düşünmez ve biride söylese inanmazdım. şok oldum gerçekten emzirdiğim müddetçede birdaha boyatmadım zaten 1 yaşına kdar emdi bizimki. uzun lafın kısası ben yaşayarak gördüm herşeyi. hamileler içinde tavsiyem 9 ay sabretmeleri ve boyatmamaları çünkü Allah korusun birşey olursa vicdan azabını yaşamak çook zor olsa gerek..

Back