Aynı seyleri çekip aynı şeyleri söyledim. Üstüne 2 ay meme ucu açısıyla emzirdim ağlayarak. 6 aydan sonra biraz rahatladım. Uyku sorunu hep oldu. Onada alıştım. 3 ay yatak odasından çıkamadım ben . 9 aylık tatile gittim 2 aylık bebekle tatile gelmişler. Dedim 3 ay yatak odasından çıkamadım ben siz tatile gelmisiniz el kadar bebeyleMerhabalar güzel anneler,
4.5 aylık oğlum var. 3. Aydan bu yana meme reddi yaşıyorum. Uyanıkken asla ağzına almıyor .. uykuya geçişler de gece 5 10 dk arası emziriyorum ki onda da tam doymuyor çekiyor kendini.. hadi tamam birazda alsa alıyor anne sütü dedim sineye çektim 4. Aya girdiğimizden beri de uyku problemi yaşıyoruz .. gündüz uykusu asla yok gece deseniz saat başı uyanıyor ve artık kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum .. kimse anlamıyor herkes eee demek ki kolay büyümüyormuş deyip geçiştiriyor .. dalga geçer gibi .. önceden süt sağmaya vakit vardı ama şimdi oda yok zorla uyutuyorum 2 saat uyutmaya uğraşıyorum 20 dk 30 dk Max 40 dakika uyuyor kendimi unuttum zaten artık .. ama hiç mi çocuğun uykusu gelmez hep cin gibi bakıyor uyutmasam sabhtan diğer sabaha kadar uyanık kalacak şaka gibi gelecek ama gerçek artık dayanamıyorum artık benim gibi olan var mı bilmiyorum sinirlerime hakim olamıyorum .. ne yemek yiyebiliyorum ne kendime zaman ayırabiliyorum ne evime bakabiliyorum .. benim gibi bebeği olan bi çok kişi var ama benden o kadar iyiler ki makyaj giyim gezme ben çocuğumu dışarı çıkarıyorum belki daha rahat uyur hava alınca diyrm yok bana mısın demiyor. İnsanlar bebekleriyle tatile gidiyor .. gezmelere çıkıyor ben koşarak eve geri dönüyorum ..
Ne güzel anlatmışsınız vala kesinlikle öyle tadını çıkarın benim oğlumda Şuan 3.5 yaşında yemin ederim o aylarını o kadar özlüyorum ki diyorum keşke böyle yapsaydım da bütün ev işim kalsaydı yine çok eğleniyoruz benim en iyi arkadaşım ama daha kaliteli vakit geçirmek hep içimde kaldı nasipse 2. Bebeğime o zaman ikisini beraber büyüteceğim ve çok eğlenceli olacak. Bu durumun geçici olduğunu unutmayın ve sabredin onların dünyaya gelmesini biz istedik Rabbim nasip etti lütfen sabırlı ve güçlü olun , geçecekAynı seyleri çekip aynı şeyleri söyledim. Üstüne 2 ay meme ucu açısıyla emzirdim ağlayarak. 6 aydan sonra biraz rahatladım. Uyku sorunu hep oldu. Onada alıştım. 3 ay yatak odasından çıkamadım ben . 9 aylık tatile gittim 2 aylık bebekle tatile gelmişler. Dedim 3 ay yatak odasından çıkamadım ben siz tatile gelmisiniz el kadar bebeylebide 3. Benim. Geçiyor merak etme gülerek hatırlarsın ilerde ben gibi. Biraz uykusuz kalıyorsun yoruluyorsun bütün ev işi kalıyor ama hiç bir anını kacirmiyorsun . Bol bol kitap göster akıllı kartlar göster tummytime yaptir yorulur. Uyku aralıklarına göre uyut 1.30-2 saat aralıklarla.bol bol konuş. Herşey kalsın bebeğine vakit ayır. Eziyet olarak görme kimseye dert yanma. Bana da dediler dogurmasaydin ozaman 3.yü. Derler diyecek hezaman lafları var. . Eşim gelince yaptım temizliğini yemeğimi hiç sorun etmedim.
Merhaba güzel anne öncelikle sakin ol sen çok iyi bir annesin herşey daha güzel olacak inan bana kucağında bir nimet duruyor rabbimin sana emaneti bir canMerhabalar güzel anneler,
4.5 aylık oğlum var. 3. Aydan bu yana meme reddi yaşıyorum. Uyanıkken asla ağzına almıyor .. uykuya geçişler de gece 5 10 dk arası emziriyorum ki onda da tam doymuyor çekiyor kendini.. hadi tamam birazda alsa alıyor anne sütü dedim sineye çektim 4. Aya girdiğimizden beri de uyku problemi yaşıyoruz .. gündüz uykusu asla yok gece deseniz saat başı uyanıyor ve artık kafayı yemek üzereyim ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum .. kimse anlamıyor herkes eee demek ki kolay büyümüyormuş deyip geçiştiriyor .. dalga geçer gibi .. önceden süt sağmaya vakit vardı ama şimdi oda yok zorla uyutuyorum 2 saat uyutmaya uğraşıyorum 20 dk 30 dk Max 40 dakika uyuyor kendimi unuttum zaten artık .. ama hiç mi çocuğun uykusu gelmez hep cin gibi bakıyor uyutmasam sabhtan diğer sabaha kadar uyanık kalacak şaka gibi gelecek ama gerçek artık dayanamıyorum artık benim gibi olan var mı bilmiyorum sinirlerime hakim olamıyorum .. ne yemek yiyebiliyorum ne kendime zaman ayırabiliyorum ne evime bakabiliyorum .. benim gibi bebeği olan bi çok kişi var ama benden o kadar iyiler ki makyaj giyim gezme ben çocuğumu dışarı çıkarıyorum belki daha rahat uyur hava alınca diyrm yok bana mısın demiyor. İnsanlar bebekleriyle tatile gidiyor .. gezmelere çıkıyor ben koşarak eve geri dönüyorum ..
Tamda kızımı anlatmışsınız .max uykuları 15 dk idi .acaip kusardı ve çılgınca ağlardı.9. aya kadar meme reddi yaşadım yılmadım.bense paronayak olmuştum hastamı alerjkmi neden ben ... 4.ay atak dönemidir ektra kötüleşmişti durumlar .şuan 12 yaşında hala dün gbi unutamamışım yani düşünMerhabalar güzel anneler,
4.5 aylık oğlum var 3.5 aydan beri meme reddi ve uykusuzluk yaşıyoruz meme reddini çözemedim maalesef tamamen bıraktı. Uykusuzluk beni bitirdi düzeleceğine dair umudumda kalmadı 1 aydır ruh gibi geziyorum birde 5 yaşında kızım var o da ilgi istiyoMerhabalar güzel anneler,
4.5 aylık oğlum var 3.5 aydan beri meme reddi ve uykusuzluk yaşıyoruz meme reddini çözemedim maalesef tamamen bıraktı. Uykusuzluk beni bitirdi düzeleceğine dair umudumda kalmadı 1 aydır ruh gibi geziyorum birde 5 yaşında kızım var o da ilgi istiyo
Siz ne yaptınız uykularda düzelme var mı? Benim en büyük sıkıntım sabah 5-6 arası güne başlaması.
Gündüz 30’ar dk uyumasını sorun etmiyorum ama sabah erken güne başlamak beni mahvediyo.
Sabah maalesef ki 5-6 arası güne başlar 2 saatte bir 30 dk uyur. 9-9.30 gibi gece uykusuGün planınız nasıl
Gece uykusu geç görünüyor olabilir ama 7.30-8.30 arası gece uykusuna geçerse çok daha erken kalkıyo bi düzen kuramadım gündüz uykularının bir tanesi uzun olsa rahat edicem belki. 4 kere bazen 5 kere 30’ar dk uyuyoSabah maalesef ki 5-6 arası güne başlar 2 saatte bir 30 dk uyur. 9-9.30 gibi gece uykusu
5 ayda aynı durumdayımBenim bebeğim de 4.aya yeni girdi ama 2 aylıktan beri 30 dklık uykuları aşamıyoruz tabi bunun nedeni uyku döngüsünün 30 dk olması ve destekli uyutmak. Gazlı bebeği olanların desteksiz uyutması çok zor ama artık yavaş yavaş gazı geçmeye başladı desteksiz uykuya geçirmek istiyorum yoksa bu uykusuzluk ve sabah 5.30 da güne başlamak beni mahvediyor
O saatte uyanıyosa emmek için uyanıyodur emzirip tekrar uyutmayı deneyin5 ayda aynı durumdayımsabah 4.50’de alarm varmış gibi uyanıyor hergün destekli uykudan mı oluyor emin değilim kızımda sallanarak uyurdu ama 7’den önce uyanmazdı hiç