• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi uynadırmalımıyım uyandırmamalımıyım?

nergisayse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2011
594
4
116
Kırklareli
arkadaşlar merhaba.40 günlük bebeğim var.gece saat 1 den sabah 6 yada 7 ye kadar uyumuyor.Ağlamıyor bütün gece bakınıyor.uyutmaya çalışıyorum uyumuyor.Neyse sabah 6 yada 7 de uykuya dalınca 5 6 saat uyuyor.mama saati geçiyor uyanmıyor.bende uyurken mamasını veriyorum.bu arada 3 saatte bir mama veriyorum.uyurken mamasını vermem doğru mu? yoksa uyanmasını mı beklemeliyim?bütün günü uyuyarak geçiriyor.gece 1 olunca yine aynı sabaha kadar uyanık.lütfen bilgilendirin beni.

sanirim bebegin gece ve gunduz rutinin degistirmis ama sikma canini daha bir cok defa degisecek ve yine degisecektir.Onemli olan ilk 2 ay duzenli olarak 3 saate bir beslemendir,uyuyor olsa bile.Cogunlukla zaten gozunu acmadan mamasini yiyiecek ve uykusuna devam edecektir,saglicakla.

arkadaşlar merhaba.40 günlük bebeğim var.gece saat 1 den sabah 6 yada 7 ye kadar uyumuyor.Ağlamıyor bütün gece bakınıyor.uyutmaya çalışıyorum uyumuyor.Neyse sabah 6 yada 7 de uykuya dalınca 5 6 saat uyuyor.mama saati geçiyor uyanmıyor.bende uyurken mamasını veriyorum.bu arada 3 saatte bir mama veriyorum.uyurken mamasını vermem doğru mu? yoksa uyanmasını mı beklemeliyim?bütün günü uyuyarak geçiriyor.gece 1 olunca yine aynı sabaha kadar uyanık.lütfen bilgilendirin beni.

evet cnm bebeğini uyandır besledikten sonra tekrar uyut...

Sen emzirdikçe süt gelir canım sık sık emzir humana still tea var eczanelerde satılıyo süt arttırıcı bitki çayı çok etkili oluyo emzirme sıklığınıda 3 saati geçirme Allah yardımcın olsun

evet, gece ve gündüz bazı yeni doğanlarda olduğu gibi karışmış... uyandırma işine gelince... sonradan dr dan öğrendiğim kadarıyla kesinlikle HAYIR... uyandırmaman gerekiyor.... zaten acıkınca otamatik uyanacaktır... bu konuyu yinede dr na sor...

söylediklerinizi yapıcam.40 tan sonra bebekler değişir diyorlar inşallah benim bebeğimde değişir.şuanlık tek sıkıntımız uyku düzeni.

sütüm az ve doyurucu değil.mama vermeden önce emziriyorum doymuyor.doktorum mama ver dedi.

anladm canım olsun üzülme sen elinden geleni yapıyorsundur. benim kızımda anne sütü almadı , mama da istemiyordu çok zor büyüttüm.

sen bence rutin saat belirle örneğin her 4 saatte ya da 3 saatte 120 ml gibi. ya da ne kadar mama içiyorsa öyle işte. çünkü bu aylarda aldıkları kilo kar kalıyor

1 yaşını geçtikten sonra kilo almıyorlar eskisi gibi. benim gibi sıkıntı çekmemen için yazdım .

Back