How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebeğimi taşımakta zorlanıyorum

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

melikeeeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
19
0
86
İstanbul
4aylık bir bebeğim var maşallah kilosu da yerinde.Sürekli kucak istiyor zayıf olsa taşıcam ama onu taşımaktan belim sırtım heryerim ağrıyor. Onu oyalamak için ne alabilirim kızlar ?Mama sandalyesi,salıncak.Bebek arabası alıp evde gezdirmeyi bile düşündüm.Daha yürümesine çok var yardım kızlar lütfen..

Canim benimkide 3.5 aylik oda surekli bende olsun istiyor ya yaninda olucam konusucam dokunucam yada kucagimda olucak gezicez evin içinde...Masallah kilosuda iyi...Benim 3. cocugum sana pek tavsiye veremiycem cunki bendede yok... :)) Gezip duruyoruz napalim kucakta..Bende tadini cikartmaya calisiyorum yorulsamda gozlerimden uyku aksada..Bugunler birdaha ele gecmiyor..
Dun asi olduk birde sorma gitsin halimizi dunden beri....... .:bbo: :bbo:

ben de çok çektim bu konudan,malesef yürüyene kadar taşıdım.Şuan 17 ay bitti,yine sadece kucağımda uyur

Benim oğlan büyüyene kadar bayağı kas yapıcam o zaman birde fıtık ameliyatı üstüne.Ne yapalım onların canı sağolsun katanıcaz artık.

babaslingi evde de kullanabiliyor musun seherjik? ben de almıştım çok terliyoruz ikimiz de.. evde hangi pozisyonda kullanıyorsun? bi de bebeğin kaç aylık? benimki 5 buçuk aylık, 2 yaşına kadar kullanılabilir deniyor ama asıl önemli olan bebeğin kilosu, kaç kiloya kadar güvenle kullanılabiliyor acaba?

canım benim kızımda hep kucaakta dururdu yürüdü ancak öyle kurtuldum ve hala 18 aylık hasta felan oldumu yada uykusu geldimi canı sıkıldımı kucağıma gelir umarım sen bulursun bir yöntem ben bulamamıştım....

babaslingi evde de kullanabiliyor musun seherjik? ben de almıştım çok terliyoruz ikimiz de.. evde hangi pozisyonda kullanıyorsun? bi de bebeğin kaç aylık? benimki 5 buçuk aylık, 2 yaşına kadar kullanılabilir deniyor ama asıl önemli olan bebeğin kilosu, kaç kiloya kadar güvenle kullanılabiliyor acaba?

ben yemek yaparken temizlik yaparken sırtıma doğru takıyorum bi paylaşım sitesinde(y..t..be) kullanım şekillerini anlato 5 dkklık bi video ben ordan öğrendim nasıl kullanmam gerektiğini çok rahat ediyorum

Back