- 17 Ağustos 2023
- 7.202
- 19.310
Bir arkadaşım nasıl ayirdi memeden onu söyleyeyim belki yaparsin yada yapmazsin.Annesinin ölum yil dönumuydu memeden birakan zamana denk geldi 2gunluk köye gitti çocugu kaynanasina birakti 1yaş bilmem kaç aylik.Çocuk anneannesiyle uyudu memeyi istememiş bile biliyor ninede meme yok aglamamış ama iyi uyumamış.1 yaş dolunca keseceğim.. işte keşke öyle olsa gece vermiyim diyorum ortalıgı yıkıyor sürekli ağzında istiyor
yavrum ya muhtemelen ben de böyle yapacağım bi anda keseceğim diğer türlü hic bırakmaz bakalım mart ayı bi gelsinBir arkadaşım nasıl ayirdi memeden onu söyleyeyim belki yaparsin yada yapmazsin.Annesinin ölum yil dönumuydu memeden birakan zamana denk geldi 2gunluk köye gitti çocugu kaynanasina birakti 1yaş bilmem kaç aylik.Çocuk anneannesiyle uyudu memeyi istememiş bile biliyor ninede meme yok aglamamış ama iyi uyumamış.
Arkadaşımda dönünce artik meme vermedi böylelikle memeden ayırdi.Oda senin gibi nasil yapicam çok agliyor birakmiyor diyordu.2 3gun falan uykuya dalmada biraz zorladı ama sonuç artık vermiyor.Geceleri kalkinca su veriyor bir sure sonra onuda keser.
Bazen aynen dediğinizi yapıyor kıyamıyorum hatta elini sokup karıştırıyor yada kafasını sokup açık ariyor. Ama birdaha bu duyguyu tadamayacagim için dayanamıyorum veriyorum. 3. Bebeğim ve ilk defa başardım emzirebilmeyi mucize gibi geliyor bana .Ben kızınca oyun yapıyoroyalıyorum onu o sürekli tişörtümü açıyor bağırıyor
Ben emzirmeyi sevemedim bir türlü 1 yaş yeterli zaten dr ilk 6 ay önemli diyor yemesi içmesi baya iyi yalandan emiyorBazen aynen dediğinizi yapıyor kıyamıyorum hatta elini sokup karıştırıyor yada kafasını sokup açık ariyor. Ama birdaha bu duyguyu tadamayacagim için dayanamıyorum veriyorum. 3. Bebeğim ve ilk defa başardım emzirebilmeyi mucize bana göre.
Ah keske benim ki de anlasa da söylesemBenim bebis 21 aylik. Memeye sirke biber vs surup biraktirmayi dusunuyorum. Simdiden de soyluyorum memede sut bitecek artik falan diye.
Helal olsunTam 30 ay emzirdim, önerim yok
MasallahYav ben 4 yaşına kadar emmişim. Yazık üzüldüm anneme şu an. Bazen beni inek ettin falan der.
Ben de öyle inanır mısın bu gece full agzındaydı meme bir de beni yargılıyorlar vay efendim küçük neden emzirmiyorsun bilmeden boş konuşanlara sinir oluyorumBu konuyu takipteyim, maksimum 1,5 yaşına kadar emzirmek istiyorum. Oğlum 7 aylık memeye çok düşkün, memede uyuyor, çok zorlanacağız sanırım. Bunaldım emzirmekten
1 yaşa kadar emzirmiş olmak gayet iyi bence, çok zorlandım diyip baştan mamaya geçen arkadaşlarım var o yüzden hiç suçluluk hissetmeyeceğim, elimizden geleni yapıyoruz. Önceden en az 2 yaşa kadar emziririm diye düşünüyordum ama çok zorlanmaya başladım, şimdi üzerime çullanıp bi değişik emmek istiyor memelerimi çekiştirip duruyor, hele bir de diş çıkarınca ısırıp duracak. Bütün gece memeler açıkta kaç kere üşüttüm, biz de aynı bütün gece ağızda, o uyuyor ben uyuyamıyorum doğru düzgün. Umarım çok zorlanmadan bırakır, öyle memeye bir şey sürüp tiksindirme olayını yapmak istemiyorum güzel bi şekilde bıraksın istiyorum. Şu an gündüz ne sıklıkta emiyor acaba? Ek gıdada nasılsınız bir de?Ben de öyle inanır mısın bu gece full agzındaydı meme bir de beni yargılıyorlar vay efendim küçük neden emzirmiyorsun bilmeden boş konuşanlara sinir oluyorum
Nasıl bıraktı??Tam 30 ay emzirdim, önerim yok
Ama zaten ilk gece emmesi kesilir ki 7 ila 10 aylıkken.Memeden kesenler ilk etapta geceleri ne verdiniz su mu? Yoksa pıspıslayıp uyuttunuz mu
Bende yaYav ben 4 yaşına kadar emmişim. Yazık üzüldüm anneme şu an. Bazen beni inek ettin falan der.
Niye sadece siz o kadar emesiniz uzun süre emdiğini bildiğim bir sürü insan var.Bende ya
Bi ben o kadar emmişim sanıyodum seviniyordum, tüh keşke yorumunuzu gormeseydım