• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi sünnet ettirdik pipisi görünmüyor

asyaa9833

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2022
363
103
33
merhabalar…. 8 aylık 11 kilo oğlumu sünnet ettirdik, 1 hafta oldu.. pipisi içeri kaçtı sanırım hiç görünmüyor çok kafamıza takılıyor.. doktor fazla mı kesti anlamadım.. önceden gayet iyiydi ama şimdi sadece başı görünüyor.. benimle aynı sorunu yaşıyan var mı lütfen varsa cevap verebilir misiniz ne gibi bir yol izleyebiliriz

merhabalar…. 8 aylık 11 kilo oğlumu sünnet ettirdik, 1 hafta oldu.. pipisi içeri kaçtı sanırım hiç görünmüyor çok kafamıza takılıyor.. doktor fazla mı kesti anlamadım.. önceden gayet iyiydi ama şimdi sadece başı görünüyor.. benimle aynı sorunu yaşıyan var mı lütfen varsa cevap verebilir misiniz ne gibi bir yol izleyebiliriz
Fazla kilodan oluyor olabilir bide sünnetten sonra alt değiştirirken pipisini geri ittirmek gerek diye biliyorum hani başından biraz gerisinden umarım anlayabilmişimdir

Kilolu bebekte normal. Her alt acmada kantaron yağı sürün ve pipisini geri itin ki yapisiklik olmasın. Geri itmeyi geriye sivazlamak gibi düşünün, pipi etrafındaki tombiş kısmı bastırarak pipinin görünmesini sağlayacaksınız. Çok küçük yapışıklıklar normal, zamanla pipi her sertlestiginde yapisikliklar az az sizlayarak kendiliginden açılacak. Ama operasyon gerektirecek ciddi bir yapisiklik olmamasi için mutlaka yaglayip itin pipiyi.

Kilolu bebekte normal. Her alt acmada kantaron yağı sürün ve pipisini geri itin ki yapisiklik olmasın. Geri itmeyi geriye sivazlamak gibi düşünün, pipi etrafındaki tombiş kısmı bastırarak pipinin görünmesini sağlayacaksınız. Çok küçük yapışıklıklar normal, zamanla pipi her sertlestiginde yapisikliklar az az sizlayarak kendiliginden açılacak. Ama operasyon gerektirecek ciddi bir yapisiklik olmamasi için mutlaka yaglayip itin pipiyi.
Çok teşekkür ederim.. geriye ittiriyorum kantaron yağına bakacağım

Oğlumu 2,5 aylıkken sünnet ettirdik. Sünnet olmadan önce pipisi vardı sünnet sonrası pipi kayboldu ashdfsj🥲
Bahsettiğiniz gibi sadece başı görünüyor,içe gömüldü. Her alt açmada ihmal etmeden kenarından siyirin. Kenarlarını kontrol edin yapisiklik var mı diye. Şu an 14 aylik hala tam çıkmış değil ama ucu yarıya kadar çıktı dışarıya. Zamanla çıkar diye düşünüyorum bende.

Back