Bebeğimi nasıl giydirmeliyim

Bilgi için çok teşekkür ederim

Odanın ısısı 24 25 dereceyse ince üst içine atlet kesinlikle ideal bizimkide hareketli terler ondan sürekli üst değişirim gerçi ben antalyada yaşıyorum gece ince uzun kollu pijama giymeye yeni basladık öğlen kısa kolluyuz ama üzerini asla örttürmez hissetse tepinmeye başlar kışın işimiz var anlayacagınız

İşte bu tarz bilgilere ihtiyacım var, kınanmak için yazmadım sonuçta buraya. Öncelikle bilginiz ve tatlı diliniz içinde teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim.ilk çocuğum ve çevrem de danışabileceğim biri yok. Hasta olmasın diye uğraşırken yanlış yapmışım.

cok geçmiş olsun benimde kızım geçen sene bronsiolit olmuştu zor geçiyor ama biz iki sise antibiyotikten sonra iğnelerle iyi olduk galiba yada zamanla iyileşti emin degilim artık sürekli hastayiz hala.cok terliyorsa gündüzleri sırtına terini almasi için bi bez koyun gecede uyku tulumu giydirin üzerini açsa bile üşümez benim kızımda surekli aciyor üzerini kışın hep tulum giydiriyorum

Bizde de var bu çocuktan. Sırtında ve göğsünde devamlı havlu var. Terleyip nemlenince hemen değiştiriyoruz. Gece kalın giydiriyoruz, gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…