• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimi kaybettim..:(

zorolanbeklemek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2013
207
1
26
Muğla
6 hafalık bebeğimi kürtajla aldılar..:( doktorlar arasında muhalefet var korunma ya da korunmama konusunda
ben korunmak istemiyorum..
sizce bu düşüncemde mantıksız hareket etmiş mi oluyorum..
duygularım çok alt üst oldu

Kürtajdan sonra tabiki bir süre korun rahmin dinlensin.ondan sonra tekrar düşünürsen bırak korunmayı.
Artık doğum kontrol hapları çok güvenli.yada spral fln

doğum yapmadan spiral takılmıyor diye biliyorum. ama bende 6 haftalık bebeğim düştüğü için kalan parçayıda kürtajla aldılar. 1 ay 5 gün oldu. adetimide oldum ilk. şimdi 2. adetimide olayım rabbimin izniyle folik aside başlayıp denemek istiyorum. biz geri çekme ile korunuyoruz.şimdiye kadar hep böyle oldu. sıkıntı olmadı.kendini psikolojik olarak hazır hissettiğinde bebek düşünebilirsin dedi bana doktor ayrıca önlem için 3 ay bekle dedi. ben şimdi psikolojik olarak ta vücut olarakta hazır hissediyorum ama 1 ay daha sabredeyim inşallah ondan sonra. sanada çok geçmiş olsun. inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamayız.

6 hafalık bebeğimi kürtajla aldılar..:( doktorlar arasında muhalefet var korunma ya da korunmama konusunda
ben korunmak istemiyorum..
sizce bu düşüncemde mantıksız hareket etmiş mi oluyorum..
duygularım çok alt üst oldu

Merhaba canım,bende ilk bebeğimi kalbinin durması nedeni ile kaybettim.13 haftalıktı:(kürtaj olalı 3 ay oldu.Sana önerim en az 2-3 ay korunmalısın.Biraz zaman iyi gelecektir.Hem psikolojin hem rahmin kendine gelsin.Folik asit alımına da başlarsın.Rabbimiz çok büyüktür.Hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Bende 3. adetimi bu hafta içinde görücem nasipse..Ondan sonra korunmayı bırakacağım.Çünkü tekrar hamile kalmayı çok istiyorum..Biraz sabır tavsiyem..

Bebeğimi kaybedeli tam 2ay oldu korunmak istemedim çünkü tekrar bebeğim olsun istiyorum eşim korunuyor en az 3 adet dönemi geçmesi gerektiğini söylemişti doktorum sabırsızlıkla bekliyorum

benim dün bir hafta oldu kürtaj olalı. 8 haftalıktı
3 ay sabredemicez galiba ilk adetten sonra çalışmalara devam sizce çok mu erken?

ben 8 haftalıkken kürtaj oldum.Doktor 1 yada 2 kez adet olduktan sonra korunmayı bırakabilirsin dedi.İstersen hemende bırakabilirsin ama benim tavsiyem rahimin kendini toparlaması için biraz beklemen dedi.KArar senin yani.

Back