Bebeğimi Kaybettim

Bazı acılar hiç bir zaman geçmeyecek. Tek tesellimiz bizlerin de bir gün ölecek olması. 67 gün oldu gram eksilmedi acım. Allah'ım sabrımızı bol versin. Mükafatı cennette inşallah

Çok üzgünüm başınız sağolsun, okurken ağladım her satırınızı.
Rabbim yüreğinize ferahlık versin

Öncelikle başınız sağolsun bende benzer durum yaşadım ilk gebeliğimdi 13. Haftadan beri kanamam vardı ama düşmedi bebeğim çok güçlüydü 23. Haftada suyumun azaldığını öğrendim test yapıldı suyum gelmiyor çıkıyor ama bebeğin suyu az organları falan hep sağlam çıktı detaylı ultrasonda defalarca incelediler ilk başta suni sancı verip ölü doğum yaptırmaya çalıştılar doktorlar çok acımasız enfeksiyon kaparsın yaşın genç diye sürekli beni ikna etmeye çalıştılar ben kıyamadım 12 gün dayandı güzel kızım ciğer geliştirici magnezyum tedavisi gördüm sezeryanla alınıp küveze konulcaktı gününü beklerken normal doğumla aniden kendisi geldi asistanlar vardı o akşam nöbette ilgilenmediler lavaboda başladı doğumum orda geldi bebek zar zor beni yatağa attılar devamı geldi doğdu o anda ben acıdan kıvranırken nasılsa ölcek bundan beklentin olmasın dedi caniler 8 dk geç müdahale etmişler bebeğime kalbi durmuş tekrar çalışmış derken 12 saat yaşadı sabah vefat etti ben kucağıma alamadım kokusunu alamadım beşiğe koyamadan mezara koyduk çok zor sizi çok iyi anlıyorum içimizde bir yara arada kabuk bağlasada arada kanıyor tekrar kabuk bağlıyor hep bir özlem ama birgün cennette kavuşacağız inşallah

Bazı doktorlar gerçekten çok acımasız benden de kan geldi acile gittim ağlıyorum doktor yaşayıp yaşamayacağı belli olmayan şey için bu kadar ağlamana değer mi diyor! Yav o benim evladım cidden bazıları bu işi yapmamalı

Yazdiklarin, yaşadıklarımı tekrar hatırlattı. Bende dogumdan 16 gün sonra kaybettim yavrumu. Bu acı hiç geçmiyor, geçmeyecek... ama en büyük mükafat Allah katında. Bizde meleklerimizde çok özeliz. Evlat acısıyla imtihan ediliyoruz.

Herkes her mesleği yapmamalı. Hele böyle acımasız insanlar!

Allah sabrını versin demek için geldim kucağınız sağlıklı bir bebekle dolsun inşallah çokkk aminnn size benim kardeşime de isteyen herkese

Ben Anne olamadım, hiç hamilede kalamadım çok emek verdim bu yolda bunu üzülürken denk geldim, ağlamaktan yazamıyorum inanın. Allahım size sabır versin içinizi ferahlatsın inşallah

Öncelikle basınız sağolun bilirim ki hiç bir söz teselli etmez anneyi . Cennet bahçelerinde öpüp koklayın inşallah doktorda bence çok fazla ihmal ve hata var kapıdan girer girmez senin suyun azdı değil mi demesinin sebebi zaten bunu fark etmesi ve önemsemeyip size söylememesi ya da unutkanlik siz gittikten sonra fark etmek testte hata yapılması ne derseniz deyin ama doktor hata yapmış ve hata yaptığınında farkında yatış vermeli ve derhal ilaç tedavisine baslanmaliydi . Kesinlikle bu konuda hakkınızı arayın dediğiniz gibi adı kirlense yeter vicdani zaten pismiş

Başın sağolsun canım ama o melek seni bekliyor ben okurken ağladım çünkü buna benzer bı olayı 6 ay önce ben yaşadım benim bebeğimin de kalp kapakçığı yok dediler aldır dediler 5.5 aylıktı dedim alamam ölür dediler dedim Allah vermiş Allah alsın neyse doğumun son haftasında 1.5 hafta hastanede yattım acilmam oldu normal doğuma alırsak kalbi dayanmaz dediler acil sezeryana aldılar 3 gün yaşadı tam hastaneden ayrılacağım dakikalar içinde doktor çağırdı dedi gel gör durumu kötüye gidiyor gittim tam elimi ayağının üstüne koydum kalbi durdu ben sabahına da yanına gittim çıkarken 2 kez kalbi durmuş ama olsun o bir melek bizi cennet te bekliyor ve dayanması o kadar zor geliyor ki insana bende sana içimi dökmek istedim yalnız degilsin Allah'a dua et hatta bı gün rüyamda gördüm Allah o oğlumu mezardan alıp kucağıma canlı bı sekilde veriyordu diğer yaşayan oglumu mezara koyuyordu o kadar zoruma gitti ki bu rüya dedim Allah'ım sen yardım et bi oğlum var benim oda gelip gdiip anne bebek nerde diyo bende diyorum ki oğlum doktor yanlış görmüş karnımda su varmış diyorum ve insanın elleriyle mezara koyması çok zor . Bu kış İstanbul da tek bı gün kar yağdı o sırada oğlumu kaybbettim ve diğer oğlumda o gün çok mutluydu dışarı çıkmış kar izlemeye Allah sana da bana da hatta tüm annelere babalara sabır versin

Bende senşnle aynı şeyleri yaşadım benimde 22 haftada suyum geldi su değil dediler açılman var dediler serklaj yaptılar ama halen suyum gidiyor enfeksiyondan dediler 24 haftada kontrole geldim suyum bitmiş dediler 1 ay doğum hastanesinde yattm bi gece sancı geldi ters diye sezeryan oldum 1 gün yaşadı melek kızım 2 tane ciğer geliştirici iğne vurulmuştu ma bir faydası olmamıştı çünkü öyle dediler ciğerleri gelişmemiş dediler ben sütümü de verdim çok çok zor gerçekten bebeğim 29 haftada doğdu 1200 gram ama artık ihmal sonucu mu yoksa gerçekten gelişme olmamış diye mi bilmiyorum
Gerçi takdir ilahi
Ve ben hiç göremedim kızımı

Allah sabır versin bende dört gün önce katbettim beş aylık yavrumu sapasağlamdı bir andan bıraktı beni enfeksiyon yüzündenmiş çok acı çok

Canım rahim ağzı yetmezliğim varmış. 19. Haftamda detaylı ultrasona gittiğim doktor farketti ve dedi ki 27de doğar. 28i görmesi mucize dedi. Kendi doktoruma gittim hemen. 40 mm rahim dedi. Sonra alttan baktı. 12.5 dedi. Düşün ki en iyi doktor diye gitmişim bu kadına aylarca ve bunu farkedememiş. Sonra ilaçlar iğneler fitiller derken tam 27+0dı ve sancım gelmiş. Ben kabız olduğumu sandım. Rahim ağzı yetmezliğinde zaten doğum aniden başlarmış. Rahim bebeği tutamazmış. Acile gittik. Orda farkettiler doğumun başladığını. Başka ilçeye aktardılar orada yenidoğan küvezi var diye. 1 saat doğurmamak için tuttum kendimi. Tam ıkınma geliyor. Yapma diyorlar tutuyorum. Varınca zaten pat diye geldi doğdu. Çok uğraştılar kalp atışı için. Attı zayıfladı derken ambulans geldi. İle aktardılar. Yolda da birkaç kez kalbi durmuş zaten. Profun ameliyathaneye girmesiyle çıkması bir olmuş. Başınız sağolsun demiş. Çok ağladım. Ölmek istedim. O kadar yakıyordu ki içimi yaşamak külfet gibiydi. Sürekli mezarına gidip ağlamak istiyordum. 16 şubatta doğmuştu. Mayısta terapiye başladık eşimle. Psikolog dedi ki yasını tutamamışsın. Önce yasını tutman gerek dedi. 1 hafta evden çıkmadım. Doya doya ağladım. Elimde fotoğrafı bile yoktu. Gördüğüm kadarıyla aklımda kalan yüzünü düşünüp ağladım. Sana yemin ederim ki 1 hafta sonunda omuzlarım rahatladı. 1 sene terapiye devam ettik. Bireysel travmalar, acılar, bebek ölümü derken çok şeyi aştık. 1 sene çalıştım. Hem vücut dinlensin hem de acımız korkularımız azalsın diye. Sonra o detaylı ultrasona gittiğimiz doktora gittik hazırız diye. Hamile kaldım yine. 12. Haftamda dikiş atıldı. 2 haftada bir kontrole gidiyorduk riskli olduğu için. Şükürler olsun ki 38de doğurdum. Şimdi kızım 15 aylık olacak. Lütfen yasını yaşa. Ağla. Ağlamazsan boğazındaki yumrun geçmez. Cennette şefaatçi yavrularımız artık. Bir de yalvarırım terapiye git. İnan bana çok ama çok iyi gelecek. İçini bir uzmana dökmenin rahatlığını ne eşin ne annen veriyor. Maddi durumun yoksa devletin ücretsiz danışmanları oluyor. Nolursun kendi başına aşmaya çalışma. Ben denedim aşarım sandım ama daha da battım. Destek almak çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…