bebeğimi kaybettim sandim

goknil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2009
69
0
41
senağlama arkadaşlar bugün o kadar zor geçti ki bebeğimi gitti sandım sabah kanama
ile uyandım neye uğradığımı şaşırdm göz yaşları içerisinde eşimi uyandırdım hemen acile
gittik tabi malum cumartesi olduğu için bir ebe ile muhattapsınız size sadece kanamanız azmı çokmu onu söylüyor tabi o koca makas ve plastiği unutmamak lazımsenağlama
doktorumun tel kapalı 12 de yerinde oluyormuş ALLAHIM o saatler geçmedi bebeğim öldümü noldu hiç bir şey bilmeden sonunda 12 oldu ve doktoruma ulaşıp randevu aldık gittik bir baktık orda taklalar atıyor kanamam o kadar çok gelmişti ki yok sandık
duvarın dan bir parça kopmuş progestanı 200 mg yaptı şu an dinleniyorum
böyle şikayetleri olanlar varmı ? kızlar
yardımcı olurmusunuz bana hala korkuyorum

allahım düşük yapan arkadaşlarıma sabır versim şimdi daha iyi anlıyorum onları o küçücük şey meğer
herşeyim olmuş

geçmiş olsun canım rabbim meleğini korusun sana baağışlasın inşallah sitres yapma herseyin başı sitres bu konuda hiçbir bilgim yok canım

geçmiş olsun canım rabbim meleğini korusun sana baağışlasın inşallah sitres yapma herseyin başı sitres bu konuda hiçbir bilgim yok canım

amiiin inşallah evet haklısın stres yapmamaya çalışıyorum
iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

çok geçmiş olsun canım kaç haftalık hamilesin? bol bol dinlen ve su iç kendini zorlayıcı yorucu hareketler yapma.4 ay geçince biraz daha rahatlarsın.Allah bebişlerimizi bize bağışlasın.

amiiiiiiiiiiiin
10 haftalık canım doktor da aynı şeyleri söyledi
teşekkür ederim sende hamilemisin?

selam canım korkma ben hamileyken benimde başıma geldi ölüyorum sandım korkudan aynen duvara tutundukça oyarmış duvarı ama geçti sonra allaha şükür şimdi oğlumu ayağmda sallıyorum darısı senin ve tüm isteyenlerin başına diyorum

çok rahatladım teşekkür ederim inşallah bende kucaıma sorunsuz alırım tek düşündüğüm sağlığı
sağol canım yazdığın için

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun dün yazını okumuştum ve üzülmüştüm ama neyseki birşeyin yokmuş çok enteresan birşey oldu bende 2 buçuk aylık hamileyim dün doktora gittim herşey yolunda dedi doktorum sonra bu sabah kalktığımda birde ne göreyim kanamam var çok korktum senin gibi...ağlaya sızlaya doktorumu aradım korkmamam gerektiğini söyledi progestan verdi sabah 2 akşam 2 yarın tekrar gideceğim rapor yazacakmış dinlenmen gerekiyor dedi.yatıyorum şuan ama gece hiç hissetmedim neden oldu ki anlamıyorum doktorum bebeğin gayet iyiydi telaş etme dedi ama gel sen bide bana sor Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin...

[ı]canım yaa
nekadarda korkmuşsundur kim bilir
tatlım daha hamile kalmayı başaramadım ama duygularını anlayabilicek kadarda hassasım bu konuda kendine lütfen çok dikkat et yorma kendini pek bilemiyorum tabi ama belkide dikkat etmen gereken bi dönemden geçiyosundur bu yüzden kendini yorma canım
rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin
[/ı]

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun dün yazını okumuştum ve üzülmüştüm ama neyseki birşeyin yokmuş çok enteresan birşey oldu bende 2 buçuk aylık hamileyim dün doktora gittim herşey yolunda dedi doktorum sonra bu sabah kalktığımda birde ne göreyim kanamam var çok korktum senin gibi...ağlaya sızlaya doktorumu aradım korkmamam gerektiğini söyledi progestan verdi sabah 2 akşam 2 yarın tekrar gideceğim rapor yazacakmış dinlenmen gerekiyor dedi.yatıyorum şuan ama gece hiç hissetmedim neden oldu ki anlamıyorum doktorum bebeğin gayet iyiydi telaş etme dedi ama gel sen bide bana sor Rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin amiiiin...

Allahım bebeklerimizi korusun çok üzüldüm adına benim az da olsa kanamam hala var bebek çok iyimiş çok şükür hatta zıplıyordu:emir_bebek:korkmayalım son 2 hafta
seninde güzel haberlerini bekliyorum canım a.s.

[ı]canım yaa
nekadarda korkmuşsundur kim bilir
tatlım daha hamile kalmayı başaramadım ama duygularını anlayabilicek kadarda hassasım bu konuda kendine lütfen çok dikkat et yorma kendini pek bilemiyorum tabi ama belkide dikkat etmen gereken bi dönemden geçiyosundur bu yüzden kendini yorma canım
rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsin
[/ı]
inşallah sende bir an önce kavuşursun bebeğine canım ve böyle üzücü olaylar yaşamazsın inşallah

Allahım bebeklerimizi korusun çok üzüldüm adına benim az da olsa kanamam hala var bebek çok iyimiş çok şükür hatta zıplıyordu:emir_bebek:korkmayalım son 2 hafta
seninde güzel haberlerini bekliyorum canım a.s.

canım ya sağolasın mutlkaka haberleşelim bende senin güzel haberlerinin devamını bekliyorum çok çok geçmiş olsun bizlere bebişlerimize amin.

selam canım korkma ben hamileyken benimde başıma geldi ölüyorum sandım korkudan aynen duvara tutundukça oyarmış duvarı ama geçti sonra allaha şükür şimdi oğlumu ayağmda sallıyorum darısı senin ve tüm isteyenlerin başına diyorum

burcu ardacım seni başka bi sitede görmüştüm okuyordum gerçi o site şimdi kapalı ama demek oğluşunmu oldu canım benim nasıl hamile kaldın hangi yöntemle:emir_bebek::nazar:

kızlar çok şükür kanamam geçti yardımcı olan ve destek olan herkeze çok teşekkür ederim
sevgiler:teselli:

canım nasıl oldun merak ettim seni

canım nasıl oldun merak ettim seni

canım bu mesajı yazdığında yoğun bakıma kaldırılmıştım mafoldumbençok şükü rdün taburcu oldum ama halka kanamam devam ediyor sebebini söylemediler bebişim şimdilik çok mutlu gözüküyor ama benim hiç kalkmadan yatmam lazım en az 10 gün..10 gün sonra 3 aylık oluyorum o zaman risk azalır dediler nasıl oldu anlayamadım duanı bekliyorum bu arada kanamanın durmasına çok sevindim mutlu ettin inşallah bebişini sağlıklı bier şekilde kucağına alırsın müslümana müslümanın duası kabuldur dieyrek dualarım seninle:Saruboceq:

X