- 22 Ağustos 2019
- 204
- 83
- 98
- 28
- Konu Sahibi eceninannesiii1010
-
Daha önce ki kayıpta size yapılmışmıydı pıhtılaşma testiKasım'da 10+6 olması gerekirken 9+3 te kalp atısı durdu bebegımın kurtaj oldum. doktorum ıkı adet donemi korun dedı korundum Şubatta tekrar hamile kaldım 9+2 haftalıktım dun gece pembemsi kanamam oldu acile gıttık devamı gelmediği için gerı gönderdiler eve sabah kontrole gel dedı doktorum. gıttım 8+4te yıne kalp atısı durmus coraspın kullandığım için iki gün bekleyelim carsamba alalım dedı. ama Araştırma hastanesınde kromozom genetik testi yaptıralım bence dedı eşten gelen kromozom bozukluğu olabılır dedı. oyle bısey varsa tüp bebek dedi böyle bişey yasayan var mı nasıl bı süreç yasadınız ne yaptınız? 1 kızım var onda boyle bır sıkıntı yasamamıstım. belkıde erkek bebek kromozom larında sıkıntı olabılır dedı boyle bısey olabilir mi
Eştede bişey olabilir doktorun dediği gibi benim de 12+3te olması gereken bebeğim 9haftada kalmıştı 28şubatta doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi şuan deneme aşamasındayım bendetek kayıp olunca yapılmamıştı ama doktorum tedbir amaçlı coraspın yazmıştı
tek kayıp olunca yapılmamıştı ama doktorum tedbir amaçlı coraspın yazmıştıDaha önce ki kayıpta size yapılmışmıydı pıhtılaşma testi
Yaşın kaç birdeEştede bişey olabilir doktorun dediği gibi benim de 12+3te olması gereken bebeğim 9haftada kalmıştı 28şubatta doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi şuan deneme aşamasındayım bende
1 kızım var ama onda boyle olmamıstı sımdı ne değişebilir kiEştede bişey olabilir doktorun dediği gibi benim de 12+3te olması gereken bebeğim 9haftada kalmıştı 28şubatta doktor bir adet gördükten sonra tekrar deneyebilirsiniz dedi şuan deneme aşamasındayım bende
23 esım 29Yaşın kaç birde
Haklısın ama olabiliyormuş daha önce de okudum burda ilk çocuktada kullanmışmıydın coraspin falan1 kızım var ama onda boyle olmamıstı sımdı ne değişebilir ki
yok hayır onu sağlıkla kucagıma aldımHaklısın ama olabiliyormuş daha önce de okudum burda ilk çocuktada kullanmışmıydın coraspin falan
Belkide sizde bir sorun oldu sigara falan kullanıyormuydun yada ilaç antibiyotik bsyok hayır onu sağlıkla kucagıma aldım
eşim kullanıyo sıgara ben hayatımda pek fazla ılac kullanan bırı degılım hamilelikte folık asıt fılan ıste ancaBelkide sizde bir sorun oldu sigara falan kullanıyormuydun yada ilaç antibiyotik bs
Sigara etkileyebilireşim kullanıyo sıgara ben hayatımda pek fazla ılac kullanan bırı degılım hamilelikte folık asıt fılan ıste anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?