Bebeğimi kaybettim çok kötüyüm

glanz89

Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
48
20
18
36
Merhaba arkadaşlar
11. Hafta kontrole gittigimde 8. Hafta bebegimin kalbinin durduğunu ögrendim. Hiç belirttim olmadı hemen alınması gerektiğini söylediler aldılar biyopsiye gitti ama ben çok ani ögrendim sinir krizi geçirmişim. Eşimde izin aldı benle geldi kalp atkısını duymak için ama bebegimizin vefat ettiğini ögrendik. Doktorum sakinleştirmeye calıstı bekle nedenini ögrenelim seni arastırcaz olmadı dedi. Yaşayan varmı bu durumu artık hamile kalırsam hep korkacak iyide degilim ama cevrem üzülüyor diye güçlü durmaya calısıyorum.

canım başın sağolsun öbür dünyada şefaatcin olcak inşallah benim akrabaminda oyle olmustu birinci hamileliğinde kalbi durdu bebeğinin ikincisini sağ salim aldi korkma canim insallah diğerini sağ salim alırsin kucağına

Alan da O veren de O.
Ağlayın tabi dökün içinizi ama isyan etmeyin. Geçecek, evet zor kabullenmek ama demek ki sağlıklı bir gebelik değilmiş.
Hayırlısı böyleymiş. Allah nasip etmediyse vardır bir hikmeti. Yine nasip eder, hem de en iyisini. Bitirmeyin kendinizi umudunuz hep sizinle olsun.

Geçmiş olsun çok üzüldüm. Bende bebeğimi kaybettim. 7 haftalikti. Kalp atışını da duyduk ama biraz yavaş atiyodu. Bugun kürtajla alındı. Sabahtan beri çok gergin çok mutsuz ve ruh gibi geziyorum. Ama ben bikac gündür bebeğimin yaşamadığının farkındaydim. Hatta bugünkü kontrolume gittiğimde bebeğim yaşamıyor kürtaj için geldim dedim. Çok zor bi durum tüp bebek yapmıştık ve kaybettik. Alınan bebek genetige gönderildi 3 hafta sonra neden öldüğünü anlicaz. Belki de sağlıksız sakat bir bebekti bilmiyoruz. Her şeyim bi sebebi var. Eger dilediğin olmuyorsa Rabbım ya daha iyisini verecek yada senin için hayirli degildi ondan vermedi diyorum ben. Asla isyan etme olur mu

Çok geçmiş olsun. Ben de 9 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybetmiştim ve kürtaj ile alındı. Patolojiye gitti sonuç olarak bir şey çıkmadı. Doktorum kromozom bozukluğu olabileceğini söylemişti. Sonrasında ilk adetten sonra hamile kaldım ve gayet rahat bir hamilelik geçirdim. Sizi çok iyi anlıyorum acınızı üzüntünüzü. Ama umudunuzu hiç kaybetmeyin inşallah en yakın zamanda hamile kalır ve sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

Çok çok geçmiş olsun başınız sağ olsun..
Bende 14 haftalık bebeğimi öyle birdenbire kaybettim çok zor hemen geçmeyecek biliyorum ama güçlü durmaya çalışın sinirinizi,öfkenizi doyasıya yaşayın ama hep o anda yaşamayın gelecek günleri pozitif enerji biriktirip öyle karşılayın inşallah… Rabbim sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…