Bebeğimi kaybettim çok eksik hissediyorum kendimi :(

ZeynepEslem

3 MeLeK AnNeSi MuCiZeSiNi BeKLiYoR
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
69
31
98
Merhaba Arkadaslar 3 hamilelik geçirdim kucağım bomboş birinci 25 haftalik erken doğum üstelik hiçbir sorunum yoktu hamileyken bir gece aniden kanamayla doktora gittim ve ertesi gün sezeryanla doğum 17 gün yaşadı minik yavrum hergün gittim sütümü verdim ama sonra kaybettim bıraktı annesini cennete gitti yavrum. Sonra ogrendikki erken dogum sebebim rahim ağzı yetmezligi takrar hamile kalinca rahime dikis atilacak ama ben hamile kalamadim zaten pko vardı bende ilk gebeligin de 3 yılda olmuştu 6 ay sonra tedaviye başladık 2 kez aşılama oldum sonuç negatif tüp bebeğe başladık aşılamalarda negatif alınca o kadar umutsuzum ki pozitif düşünemiyorum hiç vee test günü geldi sonuç pozitif ama neden ben böyleyim neden sevinemiyorum neden içimde hep bir korku kaybetme korkusu sardı ilk başta hersey yolunda ikinci kontrol doktor şaşkın o da ne Bebeklerim ikiz Oysaki tek embriyo transfer edilmişti yavrum annesinin ikiz istediğini öylesine hissetmis ki tek yumurta ikizlerime hamileydim artık rabbimm sen ne buyuksun bir yavrumu aldın iki tane gönderdin bu sefer 12. Haftamda rahime dikiş operasyonu geçirdim kuzularim 23. Haftaya kadar dayanabildi hafif bel ağrısı ile gittiğim hastaneye 1 saat içinde ikizlerimi normal dogumla dogurdum 1 saatte hepsi bitti inanamadım inanamıyorum ve sonra yine hamile kalamadim diğer tüp bebekten kalan Dondurulmuş embriyolarimiz vardı onlarla tedaviye başladık sonuç pozitif yine hamileydim dualar ettim Allahım nolur bu sefer yavruma kavusayim ama yine olmadı zaten düşük tehlikem vardı hep yattım Evimi kapatıp annemde kaldım bir hafta leke şeklinde kanamam oldu progestan iğnesi oldum her hafta günlük fitil kullandım yok bebeğim tutunamadı salı günü kanamayla uyandım elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim yine yavrum gidiyordu ama hiç birşey elimden gelmiyordu hemen hastaneye gittik yatış verildi öylesine sancı çekiyorum ki dogumda bile böylesine sancim olmadı ultrasonda bebegimin kalp atışı var biraz olsun rahatliyorum ama kanamam çok yoğun kocaman pihtilar geliyo kese yer değiştirmiş o yüzden ağrın var dedi dr bir umut Allahım nolur tutunsun yavrum diyorum ama olmadı minik kalbi yine dayanamadı kuzumun perşembe günü aldılar yavrumu benden kürtaj olmak zorunda kaldım evime geldim bomboş ve eksik hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum çünkü sadece uyuyunca düşünmüyorum herseyi unutuyorum vardır Rabbimin bir bildiği buda benim imtihanim işte 7 yıllık evliyim ve 7 yıldır Hasretim sana yavrumm nolur bi mucize nasip et Allahım bana ve hasret çeken bütün kader arkadaşlarıma...

Herseyde bir hayir vardirr.. Yavrularin seni cennette bekliyolar.. Kendini uzme sabirli ol ve dua et.. Allahim kimseye evlat acisi cektirmesin.. En kisa zamanda hayirli saglikli bir evladiniz olur insallahh..

Nedenir bilemedim duygulandim rabbim kucagini doldursun kardesim uzulme her iste bir hayir vardir mutlaka benim annem 8 cocuk kaybetmis onun hikayelerini dinlemekle buyuduk her hastanede bir yavrumu biraktim derdi sonra rabbim 4 evlat nasib etmis insallah seninde boy boy evlatlarin olur inan ki icim acidi sana dua edecegim her aklima geldiginde bu cektigin acılar gunahlarina kefaret olsun rabbim yar ve yardimcin olsun

Benim de 23 haftalik ölü dogumum 8 haftalik düşügüm ve bir dünya kimyasal gebeligim oldu. Ki yanimda kimse olamadi dogumum haricinde ailemden uzakta oturuyorum kendi basima atlatmak zorunda kaldim hep.O kadar iyi anliyorum ki seni. Gecen sene bu zamanlar neden oluyor ki bunlar diye arasitirirken hamile kaldim. Geriden geldi kist vardi bobregi büyüktü derken dogdu bin şükür yavrum. Allah'im cennettekilerin hurmetine sana da nasip etsin insallah.

Ne desem boş... sıkı sıkı sarilmak istedim sana... rabbim acini dindirsin... yeniden nasip etsin...

Seni çok iyi Anlıyorum canım Rabbim inşallah en kısa zamanda kucağını doldurur gerçekten en büyük imtihanlardan biri Bende 18 haftalık bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim ve Rabbim yanımdaydı ailem uzakta dualarım ve inancım sayesinde kendime gelmeye çalışıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

O duyguyu cok iyi bilirim

Allahım bu nasıl bir acıdır rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etme. Benimde 2 melegim var beni cennette bekleyen. Evliligimin 2. Ayinda hamileligimi ogrendim cok sasirdm hic beklemiyodum ama o an dunyalar benim oldu anneme gittim ve o aci sahneyi yasadim lekem vardi hastaneye gittim dusuk tehlikemin oldugunu ogrendim yasayan bi olu gibiydim sonrasinda kanamam basladi ve hic durmadi yavrum beni birakip gitti o an kriz gecirdim etrafa saldirdim naptigimi bilmiyodum cnku rabbimin imtihanidir diye kendimi hep tesselli ettim aradan 2 ay gecti ve ben yine hic beklemedigim anda hamile oldugumu ogrendim ilk aylardan baslayan kanamalarim oldu anneme gittim ve 3 ay orda kaldim ve hergunum kabus gibiydi ayaga kalktigim an cok siddetli kanamam oluyordu aglaya aglaya hastanenin yolunu tutuyoduk gecelerin bi vakti uzandigim yerde kanamam oluyodu igneler ilaclar serumlarla cok sukur yavrum tutundu ve 5 aylik olduk evime gittim ve 10 gun sonra tekrar bi kabus oda ne suyum geliyo hayir yavrum daha cok erken gelme sakin birakma anneni derken kendimi hastanede buldum suan bunlari yazarken bile agliyorum cok zor anlar yasadim doktorlar ellerinden geleni yaptilar ama yavrumda artik gelmek istiyodu suni sanciyla doguma hazirladilar beni imkansiz belki amabi umut belki bi mucize bebegim yasicak diye hep dua ettim ve dogum yaptim ama bebegimim kucucuk bedeni kaldiramadi dunyaya gozlerini yumdu ve beni birakip gitti beni hemen alip acilen kurtaja aldilar canli canli kurtaj oldum hem bebegimin acisi hem dogumda cektiklerm hem kurtajda cektigim acilar unutamiyorum 3 ay oldu bi basima kaldim esimle bosanma asamasina geldik yine birlestik ama yavrumu kaybettikten sonra esimide sanki kaybettim. Allahim sabir ver ne olur isteyen herkese bu duyguyu yasat istemeyene verme ki bi cana bi melege zarar vermesnler.

Şimdi hamilesiniz değil mi ?
9 haftalık gebelik takviminiz var.
İnşaallah sağ salim kucaginjza alırsınız.
O kadar çok ki Allahın imtihanına sabredip meyvesini alan mümin ler. Dilerim bu kez sağlıkla kucağına alırsın . Hassas anne yi araştırmanızı öneririm. O kadın gibi dimdik ayakta durup yavrunu kucağına alırsın inşaallah . Aynı hastalık ve tedavisi mümkün . Yurt dışında yapmış tedavisini yıllar evvel. Belki şimdi ülkemiz de de vardır o tedavi yöntemi... umarım dilerim...

Ben 24 haftalik erken doğum yaptım. 400 gr kız bebek dünyaya getirdim tam 12 gün yaşadı ama bu pazar günü kaybettim yavrumu.Acıni derinden paylaşıyorum çok zor.Şuan çok ciddi travma yaşıyorum.Onun yüzünü unutamiyorum.Çok zor hemde çok. Bi daha ikinciye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum ama yaşadığım korku kabusum oldu.Umarim hiçbirimiz yasamayiz bu durumu

Allahim acinizi dindirsin,Rabbim meleklerinizi cennette sefaatciniz eylesin insallah.
kardesim bir daha hamile kalirsaniz bol bol Allahümme Ya Mübdiü" zikrini cekin,dusuk tehlikesi olanlar icin oneriliyor bu esma.
birdaha boyle aci yasatmasin Rabbim.

Hamilelerin duası daha kolay kabul olur derler. Evlat hasreti çeken herkesin yüzünü güldürsün Rabbim inşallah. Allah evlerinizi ve yüreğinizi bebeklerinizin kokusu ile nurlandırsın, sesleri ile şenlendirsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…