- 25 Ağustos 2012
- 69
- 31
- 98
- Konu Sahibi ZeynepEslem
Merhaba Arkadaslar 3 hamilelik geçirdim kucağım bomboş birinci 25 haftalik erken doğum üstelik hiçbir sorunum yoktu hamileyken bir gece aniden kanamayla doktora gittim ve ertesi gün sezeryanla doğum 17 gün yaşadı minik yavrum hergün gittim sütümü verdim ama sonra kaybettim bıraktı annesini cennete gitti yavrum. Sonra ogrendikki erken dogum sebebim rahim ağzı yetmezligi takrar hamile kalinca rahime dikis atilacak ama ben hamile kalamadim zaten pko vardı bende ilk gebeligin de 3 yılda olmuştu 6 ay sonra tedaviye başladık 2 kez aşılama oldum sonuç negatif tüp bebeğe başladık aşılamalarda negatif alınca o kadar umutsuzum ki pozitif düşünemiyorum hiç vee test günü geldi sonuç pozitif ama neden ben böyleyim neden sevinemiyorum neden içimde hep bir korku kaybetme korkusu sardı ilk başta hersey yolunda ikinci kontrol doktor şaşkın o da ne Bebeklerim ikiz Oysaki tek embriyo transfer edilmişti yavrum annesinin ikiz istediğini öylesine hissetmis ki tek yumurta ikizlerime hamileydim artık rabbimm sen ne buyuksun bir yavrumu aldın iki tane gönderdin bu sefer 12. Haftamda rahime dikiş operasyonu geçirdim kuzularim 23. Haftaya kadar dayanabildi hafif bel ağrısı ile gittiğim hastaneye 1 saat içinde ikizlerimi normal dogumla dogurdum 1 saatte hepsi bitti inanamadım inanamıyorum ve sonra yine hamile kalamadim diğer tüp bebekten kalan Dondurulmuş embriyolarimiz vardı onlarla tedaviye başladık sonuç pozitif yine hamileydim dualar ettim Allahım nolur bu sefer yavruma kavusayim ama yine olmadı zaten düşük tehlikem vardı hep yattım Evimi kapatıp annemde kaldım bir hafta leke şeklinde kanamam oldu progestan iğnesi oldum her hafta günlük fitil kullandım yok bebeğim tutunamadı salı günü kanamayla uyandım elim ayağım boşaldı ne yapacağımı bilemedim yine yavrum gidiyordu ama hiç birşey elimden gelmiyordu hemen hastaneye gittik yatış verildi öylesine sancı çekiyorum ki dogumda bile böylesine sancim olmadı ultrasonda bebegimin kalp atışı var biraz olsun rahatliyorum ama kanamam çok yoğun kocaman pihtilar geliyo kese yer değiştirmiş o yüzden ağrın var dedi dr bir umut Allahım nolur tutunsun yavrum diyorum ama olmadı minik kalbi yine dayanamadı kuzumun perşembe günü aldılar yavrumu benden kürtaj olmak zorunda kaldım evime geldim bomboş ve eksik hissediyorum kendimi sürekli uyumak istiyorum çünkü sadece uyuyunca düşünmüyorum herseyi unutuyorum vardır Rabbimin bir bildiği buda benim imtihanim işte 7 yıllık evliyim ve 7 yıldır Hasretim sana yavrumm nolur bi mucize nasip et Allahım bana ve hasret çeken bütün kader arkadaşlarıma...