canım allah yardımcın olsun beterin beteri vardır onu düşün her zaman bak ben 5,5 aylık bebeğimi gelişmesi durduğu ve suyu azaldığı için kalbi attığı halde doğum yaptırılarak kaybettim ölmek üzereydi sende bekleme artık başta gelişme olmadıysa beklemenin çok fazla anlamı olmuyo banada 1 ay bekle dediler bekledim ama sonuç değişmedi 3 aydır deli tavuk gibiyim bekledikçe anne daha çok adapte oluyo bebeğe kaybetmek istemiyo ama eğer bebeğin ölüyse onu taşımakta hiç iyi bi karar değil çünkü senide zehirleyebilir kanına geçer o zaman hiç iyi olmaz senin için
canim sana da cok gecmis olsun, ecem arkadasimizi en iyi sen anlar en iyi sen akil verirsin, Allahim bir daha yasatmasin sana boyle bir aci, bir kac aya iyi haberini alicaz gb dogdu icime, sakin vazgecme, ecem arkadasimizdan da haber alan olursa yazsin burya kizlar.
arkadaşlar hepinize teşekkürler biz ctesiye kadar beklemeye karar verdik ben 5 gün daha beklieyeceğim.alttan da bakıldı bebeğin kalp atışı görülmedi.bilmiyorum sonuç ne olcak ama ctesiye kadar bekliyceğim ama pztesi alınbilir en erken .artık allah hayırlısı ne diyeyim dua ediyoruz sadece herkese teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?