bebeğimi kaybediyorum....

canım benim ya inan çok üüzldüm anlıyorum seni,hakkında hayırlısı olsun cnm,bende 5 gün bekleme 2-3 gün sonra tekrar git,5 gün sonra tekrar git,bu arada bebek yüzünden sana zarar gelmesin,sen sağlıklı ol ki,bu sefer olmassa diğer sefer anne olabil dimi,kafana çok takıp psikolojinide bozma,Allahtan hayırlısını dile cnm

canım allah yardımcın olsun beterin beteri vardır onu düşün her zaman bak ben 5,5 aylık bebeğimi gelişmesi durduğu ve suyu azaldığı için kalbi attığı halde doğum yaptırılarak kaybettim ölmek üzereydi sende bekleme artık başta gelişme olmadıysa beklemenin çok fazla anlamı olmuyo banada 1 ay bekle dediler bekledim ama sonuç değişmedi 3 aydır deli tavuk gibiyim bekledikçe anne daha çok adapte oluyo bebeğe kaybetmek istemiyo ama eğer bebeğin ölüyse onu taşımakta hiç iyi bi karar değil çünkü senide zehirleyebilir kanına geçer o zaman hiç iyi olmaz senin için

canim sana da cok gecmis olsun, ecem arkadasimizi en iyi sen anlar en iyi sen akil verirsin, Allahim bir daha yasatmasin sana boyle bir aci, bir kac aya iyi haberini alicaz gb dogdu icime, sakin vazgecme, ecem arkadasimizdan da haber alan olursa yazsin burya kizlar.

canim sana da cok gecmis olsun, ecem arkadasimizi en iyi sen anlar en iyi sen akil verirsin, Allahim bir daha yasatmasin sana boyle bir aci, bir kac aya iyi haberini alicaz gb dogdu icime, sakin vazgecme, ecem arkadasimizdan da haber alan olursa yazsin burya kizlar.

işalah yeniden hamiş olurum 2 aydır uğraşıyoruz ama başaramadık daha henüz allahım en kısa sürede aratmadan versin herkese

canım allah sabır versinnn ...inşallah en yakın zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsinn...ve meleğine kavuşursun..

aynı durum bende de vvar canım seni anlıyorum. Ama bana daha netice söylenmedi. yani bebek gelişim göstermiyor ya da dış gebelikmiş. Seni çok iyi anlıyorum allah yardımcın olsun.

arkadaşlar hepinize teşekkürler biz ctesiye kadar beklemeye karar verdik ben 5 gün daha beklieyeceğim.alttan da bakıldı bebeğin kalp atışı görülmedi.bilmiyorum sonuç ne olcak ama ctesiye kadar bekliyceğim ama pztesi alınbilir en erken .artık allah hayırlısı ne diyeyim dua ediyoruz sadece herkese teşekkürler.

e sonuç nedir arkadaşım .merakla bekliyoruz .

Umarım biran önce sağlıklı bir bebişiniz olur. Eğer ilk hamileğinse bebek kalp atışının görülmememesi bebekte ciddi kusurların olması sebiyle doğal seleksiyon diyor doktorlar ve sebeini araştırmıyorlar.ilk hamiliklerin %35 düşükle sonuçlanıyormuş 2. Hamileğinse sebbeini mutlaka araştır.

canım çok geçmiş olsun aynı şey benim başımada gelmişti çok acı bir olay ama yapacak birşey yok Rabbim öyle uygun görmüş kulun elinden ne gelirki biran önce kürtaj ol bende çok direttim dr artık iğne vuracam diye beni bayıltıp kürtaj yaptu ama biran önce önüne bak

canım çok geçmiş olsun aynı şey benim başımada gelmişti çok acı bir olay ama yapacak birşey yok Rabbim öyle uygun görmüş kulun elinden ne gelirki biran önce kürtaj ol bende çok direttim dr artık iğne vuracam diye beni bayıltıp kürtaj yaptu ama biran önce önüne bak

Hakkında hayırlı olanı nasip etsin Allah
inşallah gönlünden geçtiği gibi olur canım
Rabbim sabır ve sağlık versin sana ve yaşayacaksa bebişine
5 gün bekliceksen bile gözetim altında olman gerek ki aksi bir durumda sana zararı olmasın canım
kendine dikkat et lütfen

canım çok geçmişler olsun bak şimdi çok üzüldüm bende 2 bebeğimi daha 6-7 haftalıklarken kaybettim ve kürtajla aldırdım korkma canım bunlarda geçicektir eğer kürtaj olursan narkolu iste o zaman daha az etkilenmiş olucaksın inşllh Rabbim birdaha böyle hayal kırıklığı sana yaşatmaz........

geçmiş olsun canıms eni çok iyi anlıyorum aynı şey benim başımada geldi ama geçti belki böylesi hayırlıdır ama şimdi tekrar hamileyim tabi 1,5 yıl aradan sonra maaşallh çok sağlıklı kalp atışlarını duydum çok mutluyum sakın üzülme senin tekrar olur bak ben 6 yıl bekledim sana ve eşine bişey olmasın gerisi gelir canımcım

kızlar ben bebeğimi kaybettim burdan bir konuyla belirtmiştim o üzüntüyle buraya yazmamışım sanırım.çok kötü günler geçirdim bebeğim kaydı gitti kürtajda hala atlatmış değilim allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin.ben de çalışmalara başladım kürtaj olalı üç buçuk ay oldu allahım hayırlısını versin

ahh canım yaa şimdi ne fırtınalar vardır içinde bide ona sormak lazım. ateş düştüğü yeri yakıyo canım takma diyicem ama biliyorum takıcaksın zamana bırak zaten bekliycekmişsiniz..Allah hayırlı ve güzel neyse onu nasip etsin sana inşaallah.

Back