bebeğimi kaybediyorum....

MaviEge

DENİZCİM VE BİRİCİK KIZLARIM
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2008
4.520
37
158
arkadaşlar bi kaç gündür hiç iyi şeyler yaşamıyorum.doktordayım sürekli.lekenmem vardı hala az az sürüyor.doktor kalp atışını hala duyamadı.bebeğim 10 haftalık ama 5 haftalık gibiymiş.yani çoktan duymamız lazımmış.kendi doktorum progesteron verdi ctesiye kadar bekleyelim dedi.dün gitmiştim.ama % 50 den fazla olumsuz dedi.bugün başka doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğin 4 haftadır yaşamıyor dedi.aldırman gerekio en kısa zamanda dedi.hiç bi şekilde olumlu görmüyorum dedi.renkli ultrasonda alttan baktığı halde bebeğin kalbini gene göremedik.şimdi siz sorum ben ctesiye kadar bekliyeyim dimi.yani 5 günün bir zararı olmaz dimi.eşimle ben öyle üzgünüz ki anltamam.o da işten izinli hep yanımda.4 haftadır olmadıysa kalbi 5 gün de atmaz dimi arkadaşlar ama ben canım pahasına bile olsa bekliycem 5 gün daha.allahım ben kürtaj olmak istemiyorum nasıl atacağım üstümden sonra bu üzüntüyü.ihtimal vermedi ikinci doktora.küçük bir umut bile yok dedi senağlamasenağlamasenağlama

öncelikle çok geçmiş olsun canim...eğer bu süreci uzatirsan sonucda allah korusun sanada birşey olur korkusunu yaşadim şimdi..
Biliyorum çok zor bir durum ama önce kendi sağliğini düşnmen gerek...iki doktorunda ayni şeyi söylediyse en yakin zamanda bebeği aldirman en doğrusu...
Rabbim inşallah en kisa zamanda sağlikla meleğine kavuşturmayi nasip etsin...

allah yardımcın olsun canım hakkında hayırlısı neyse o olsun bende 2 hafta önce düşük yaptım inan hiçbirşey gelmiyor elden rabbin neyi nasip ettiyse o oluyor

Çok gecmıs olsun arkadasım Allah en kısa zamanda yenıden bebek versın saglıka kucagına almak nasip etsın ınsallah..

ahhh canim ya cok üzüldüm dr demis taman eger 5 günden bisey olmaz dediyse ben birsey diyemem cünki 4 haftadir kalp atisi yok mus diyosun bence kendini riske atma hemen bir dra git yine hamile kalirsin saglikli bebeklerin olur insallah allah hayirlisini versin hakkimizda

Canım çok geçmiş olsun ama kendini de riske atma lütfen bitanem herşeyde bir hayır vardır hiç yıpratma kendini Allah en kısa zamanda bu güzel duyguyu tekrar yaşatacaktır sana hayırlısı neyse o olsun unutma senin psikolojin çok önemli gebelikte şu an içinde daa sonrası içinde..

canım bende nısan ayında yasadım senın yasaığını.bende 4 dr. a gıttım hıç umut yoktu ve daha sonra aldırdım 2 ay dınlenme suresınden sonra tekrar çocuk çakışmalarına basladık ve 3.denememızde tuttu. şimdi 9 haftalık hamıleyım ve bebeğimin kalp atışlarınıda gorduk.Allahın dediği olur.birde şöyle düşün hayırlı sağlıklı değilmiş demek.......üzülme kaderınde varsa rabbim yıne verecek ve o daha ıyı olacak.kendıne ıyı bak...

canım ya olmadı 3, bır doktora gıtsenız, kocaelınde yasıyormussun orada nasıl saglık ımkanları bılmıyorum ama, kalbı atmıyorsa senı zehırlerse ya, Allahım yardımcın olsun, Islamıyette once annenın saglıgı onemsenır, lutfen esının ve aılenın uzulcegı rısklere gırme

tatlim cok cok gecmis olsun. ucuncu doktora da gitsen, ne derlerse onu yap, lutfen kendince kararlar verme cunku su an asiri duygusalsin; Allah yasatmasin ama sana bir sey olursa diye korkuyoruz. en kisa zamanda eminim Allah saglikli hamilelik verecektir. dularimiz seninle tatlim.

canım gecmıs olsun ne denılebılırkı mevlam hayırlısını versın benım basıma 3 kere geldı kalplerı atmadı tahlıl falan yaptırdı dımı dusus varasa zaten yapacak bısey yok dr bana ılacları bırakmamı soyledı 3 gun sonra dustu yınede allahtan umıt kesılmez hersey ınsanlar ıcın canım ya yınede guzel haberlerını beklıyoruz canımmm

canım çok çok geçmiş olsun.ama son bir doktora daha gidin.benim bildiğim bebek içinde ölmüş olsa mide bulantısı yapar çok fazla şekilde.seninki 4 haftadır yaşamıyor demişler.bu kadar sürede sana zarar vermemiş.istersen 3.bir doktora daha git.
ama yinede şunu düşün canım annesiz bir bebek yaşayamaz.sen sağlıklı oldukça bebeğinde seninle sağlıklı olur.düşük ve bebek ölümleri sağlıksız olduğunun işareti.yani sağlıksız olacağına rabbim nasıl uygun görmüşse o olur canım.sen sağlıklı olki sağlıklı bir bebişin olsun.hakkında en hayırlısı neyse o olsun.dualarım seninle canım.

canım böyle oldu diye üzülme her şerde bi hayır vardır unutma.Allah korusun belki sakat olucaktı yada hayırsız bir evlet...hiç bilemezsin...inş. yine hamile kalırsın ve sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın canım...çooooooook geçmiş olsun...

gecmis olsun canim...10 haftalik olmasina ragmen hala kalbini duyamamissiniz bence sen kendi sagligini da tehlikeye atiyorsun bes gunden bisey olmaz deyimi cok yanlis...sana bisey olsa Allah korusun ne olacak...bak dr lar da soylemis,bence sen acele et canim...en azindan kendi sagligin icin....dusuklerde surec uzarsa kanama agri daha da cok olur cektiginle kalirsin.

aynı şeyi bende yaşadım canım
nolur üzülme ayrıca eğer iyi bir kürtaj yapılacaksa korkmanı gerektiren bişey yok ben kürtajımı hatırlamıyorum bile baygın haldeydim çünkü
en azından hamile kalabildiğin için rabbimize şükret ve hemen kendine gel
dr um bana yaşasaydı bile bi anormallik sözkonusu olacaktı dedi
biz aciz kullar rabbimizden daha iyisini mi bileceğiz keşke yaşasaydı gönül elbet bunu istiyor ama
hayırlısını veren allah bunun için hiç vakit kaybetme
dr bana güçlü bi bünyen varmış bir hafta daha geç gelseydin zehirleme yapabilirdi dedi
sende en kısa zamanda git canım
karından deil vajinalden baktır bilen doktor hem annenin kalp yani damar atışını hemde bebeğinkini dinletiyorr
ne demişler düşüğün bi bacağı içerde olur
üzülme hayatım allah hayırlısından bir daha nasip eder inşallah hepimize
dualarımız seninle
haberdar et bizi

canım benim ya çok üzüldüm allah yardımcın olsun dualarım seninle hakkında hayırlısı olsun üzmeyin kendinizi bukadar

arkadaşlar hepinize teşekkürler biz ctesiye kadar beklemeye karar verdik ben 5 gün daha beklieyeceğim.alttan da bakıldı bebeğin kalp atışı görülmedi.bilmiyorum sonuç ne olcak ama ctesiye kadar bekliyceğim ama pztesi alınbilir en erken .artık allah hayırlısı ne diyeyim dua ediyoruz sadece herkese teşekkürler.

canım allah yardımcın olsun beterin beteri vardır onu düşün her zaman bak ben 5,5 aylık bebeğimi gelişmesi durduğu ve suyu azaldığı için kalbi attığı halde doğum yaptırılarak kaybettim ölmek üzereydi sende bekleme artık başta gelişme olmadıysa beklemenin çok fazla anlamı olmuyo banada 1 ay bekle dediler bekledim ama sonuç değişmedi 3 aydır deli tavuk gibiyim bekledikçe anne daha çok adapte oluyo bebeğe kaybetmek istemiyo ama eğer bebeğin ölüyse onu taşımakta hiç iyi bi karar değil çünkü senide zehirleyebilir kanına geçer o zaman hiç iyi olmaz senin için

arkadaşlar bi kaç gündür hiç iyi şeyler yaşamıyorum.doktordayım sürekli.lekenmem vardı hala az az sürüyor.doktor kalp atışını hala duyamadı.bebeğim 10 haftalık ama 5 haftalık gibiymiş.yani çoktan duymamız lazımmış.kendi doktorum progesteron verdi ctesiye kadar bekleyelim dedi.dün gitmiştim.ama % 50 den fazla olumsuz dedi.bugün başka doktora gittim moralim çok bozuk.bebeğin 4 haftadır yaşamıyor dedi.aldırman gerekio en kısa zamanda dedi.hiç bi şekilde olumlu görmüyorum dedi.renkli ultrasonda alttan baktığı halde bebeğin kalbini gene göremedik.şimdi siz sorum ben ctesiye kadar bekliyeyim dimi.yani 5 günün bir zararı olmaz dimi.eşimle ben öyle üzgünüz ki anltamam.o da işten izinli hep yanımda.4 haftadır olmadıysa kalbi 5 gün de atmaz dimi arkadaşlar ama ben canım pahasına bile olsa bekliycem 5 gün daha.allahım ben kürtaj olmak istemiyorum nasıl atacağım üstümden sonra bu üzüntüyü.ihtimal vermedi ikinci doktora.küçük bir umut bile yok dedi senağlamasenağlamasenağlama

cnm üzme kendini rabbim hayırlsını nasip etsin... dua et.doktorun ne diyorsa onu yap..sanada zarar verebilir önce kendi saglıgının yerine getir sonra hayırlısı ile bebk gelir..

Back