- 24 Nisan 2024
- 131
- 35
- 13
- 26
- Konu Sahibi blackmoonlight
-
23+6Kaç haftalık doktora gidin isterseniz içiniz rahatlar en azından
23+6 haftalığım. tatlı yedim uzandım dün ama hissedemedim çok korkuyorumKaç haftalık hamilesiniz? Dünden beri hiç hissetmediyseniz doktora gidin. Tatlı şeyler yiyip su için. Sola yatıp biraz bekleyin. Hareket yoksa yine doktora gidin.
Dünden beri hissetmemen normal değil canm git doktoruna hemen nst bağlarlarKızlar merhaba. Ben ofis çalışanıyım. Akşam eve gittiğimde eşime evi temizledik ama nedense belim çok ağrıdı ve yorulduğumu hissettim. Bebeğim de dünden beri hissetmiyorum. tatlı şeyler de yedim ama hareketlerini hissedemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? ya da bir şey olmuş mudur?
Her zaman düzenli hissedermiydin haftan küçük ya23+6 haftalığım. tatlı yedim uzandım dün ama hissedemedim çok korkuyorum
bugün de hissetmezsem gideceğim çok korkuyorumDünden beri hissetmemen normal değil canm git doktoruna hemen nst bağlarlar
evet hep hissederdim. özelikle bişeyler yediğim zamanHer zaman düzenli hissedermiydin haftan küçük ya
Git bu gün bekleme hissetmeyi kanbugün de hissetmezsem gideceğim çok korkuyorum
Haftası çok büyük değilmiş ama yinede doktora gidin bence
gideceğim bugünHaftası çok büyük değilmiş ama yinede doktora gidin bence
Aynen bu haftalarda cok düzenli olmuyor günde 1 2 ancaHaftası çok büyük değilmiş ama yinede doktora gidin bence
bugün de hissetmezsem gideceğim çok korkuyorum
Doktora gitmelisiniz.Kızlar merhaba. Ben ofis çalışanıyım. Akşam eve gittiğimde eşime evi temizledik ama nedense belim çok ağrıdı ve yorulduğumu hissettim. Bebeğim de dünden beri hissetmiyorum. tatlı şeyler de yedim ama hareketlerini hissedemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? ya da bir şey olmuş mudur?
Haftan küçük değil. Her gün hissediyorduysan bir tuhaflık olabilir. Her çocuğun hareketleri kendine özgüdür. Sana normal olanı en iyi sen bilirsin. Mesela benim sabah yarım saat hareket etmedi hemen endişelendim. Bence vakit kaybetmeden doktora gitmelisin23+6 haftalığım. tatlı yedim uzandım dün ama hissedemedim çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?