• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEBEĞİMİ HİSSETMİYORUM

blackmoonlight

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
131
35
13
26
Kızlar merhaba. Ben ofis çalışanıyım. Akşam eve gittiğimde eşime evi temizledik ama nedense belim çok ağrıdı ve yorulduğumu hissettim. Bebeğim de dünden beri hissetmiyorum. tatlı şeyler de yedim ama hareketlerini hissedemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? ya da bir şey olmuş mudur?

Kaç haftalık hamilesiniz? Dünden beri hiç hissetmediyseniz doktora gidin. Tatlı şeyler yiyip su için. Sola yatıp biraz bekleyin. Hareket yoksa yine doktora gidin.

Kızlar merhaba. Ben ofis çalışanıyım. Akşam eve gittiğimde eşime evi temizledik ama nedense belim çok ağrıdı ve yorulduğumu hissettim. Bebeğim de dünden beri hissetmiyorum. tatlı şeyler de yedim ama hareketlerini hissedemiyorum. Sizce ne yapmalıyım? ya da bir şey olmuş mudur?
Dünden beri hissetmemen normal değil canm git doktoruna hemen nst bağlarlar

bugün de hissetmezsem gideceğim çok korkuyorum

Haftanız küçük düzenli hissedemeyebilirsiniz. Bir de ben böyle anlarda hep hareket etmiyor gibi hissederdim. 28 haftalıkken yere kapaklanmıştım. Hafif kanamam da oldu. Sonra doktora koştum. Hareket hissediyor musun dedi. Hayır hissetmiyordum diye ağlıyordum. Ama bebek hareket ediyordu ultrasondan baktığımızda 🥲 stres bilinçaltı vs etkiliyor annelerin hislerini ve sizinki daha çok ufak. Düzenli hareket olmaması normal.

Sola yatın tatlı yiyip. Yüksek sesli müzik açın. Eliniz karnınızda bekleyin

Doktora gitmelisiniz.

22. haftada en son yasadım aynı durumu. Doktoruma sorduğumuzda bu haftalarda aralıklı hissedilir sorun yok demişti. 28.haftadan sonra düzenli hareket isteniyor. benim bebiş 1-1.5 gün hiç hareket etmemişti ne yapsam. Sonra bi sabah uyandığımda hareketlerini hissettim tekrar. O gün bugündğr de durmadı 🙄😂

Ama tabii içiniz rahat etsin istiyorsanız acile gidin ilgileniyorlar hemen bu gibi durumlarda.

23 Haftadan önce sürekli hissettiğim bebeğim 23 hafta girince bazen 2 gün hissetmediğim oldu. Doktora gittiğimizde rutin muayene ye orada doktor çok hareketli durmuyor dedi. Gerçekten öyleydi. Ama o hareketleri ben hissetmiyordum. Şuan 24 çıkacak 25 e giricem. Çok güzel hissediyorum. Bazen pozisyon değiştirmiş olabiliyorlar o yüzden hissetmiyor olabilirsin. Telaş yapma. Çok paniklersen sağlık ocağında doppler ile kalp atışına baksınlar

23+6 haftalığım. tatlı yedim uzandım dün ama hissedemedim çok korkuyorum
Haftan küçük değil. Her gün hissediyorduysan bir tuhaflık olabilir. Her çocuğun hareketleri kendine özgüdür. Sana normal olanı en iyi sen bilirsin. Mesela benim sabah yarım saat hareket etmedi hemen endişelendim. Bence vakit kaybetmeden doktora gitmelisin

Back