bebeğimi hissediyorum sanırımm:)))

limon_01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
385
0
26
Ankara
anlatılamaz bir duygu kızlarr eğer hissettiğim şeyler bebeğimseee bunu yazarken bile ağlıyorum ve çok duygusallaştım
allahım yaa pıtt pıtt karnımda oynuyor 21 haftalık ama normal mi bu hareketler gebelik takviminde olacağını söylüyor ayyy sürekli hareket etsin istiyorumm anlatamam size

evet bende 22 haftalığım hamile kaldgm günden beri hissedyorum baştan pıt pıt şimdi hareketler daha belirgin hatta eşim bile görüo göbeğme bakınca hareket ettğni genelde sırt üstü yatınca bacaklarımı uzatınca çok belli oluo çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin heleki eşimin o ilk hissetiğndeki yüz ifadesi çok hoştu

hayırlı olsun canım böyle hamilelik haberlerini alınca çok seviniyorum dua etsin bütün hamileler bizim için de. allah isteyenlere versin diye. hamilelerin duası kabul olurmuş
allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah canım hayırlı uğurlu olsun

sen benimkini görecektikk çok komikti ağzı kulaklarındaa gezdi iki saat ama çok güzel bir duyguuuu eşimin o mutluluğuuu o heyecanı o kadar güzel kiiallahım birde kucağıma alsam ne kadar güzel olacak hepimiz için tabii bakk ya bunu yazarken bilee pıt pıt yaramazzz kızlarrr buu

:):) ne güzel duygular bunlar...
benim de 16 haftada içimde bir kelebek varmış gibi pır pır ediyodu sev bebeğini konuş bol bol onunla

oooooo,hele siz 28e gelin 30 a gelin görün oynamaları,resmen çalkanacak oraya buraya

Bende 20 haftalık hamileyim ve onun hareket ettigini hissetmek ve bilmek kadar güzel birşey olamaz allahım biran önce ona kavuşmayı nasip etsin ....

Allah tamamına erdirsin inş hayırlı kolay doğumlar dilerim

Evet o pit pit sesi bebegin :)) tatli birseyler ye ve sol tarafina yat ve sana tavsiyem bebek hareketlerini dinliyebilmek icin ciyazlar var bebek icin zararsiz ben onunla yatip kalkiyordum bebegimi hem his edip hep duyabilmek icin :)

e tabi normal 21 haftadaysanız ama dur daha neler yapacak sana :))

Evet o pit pit sesi bebegin :)) tatli birseyler ye ve sol tarafina yat ve sana tavsiyem bebek hareketlerini dinliyebilmek icin ciyazlar var bebek icin zararsiz ben onunla yatip kalkiyordum bebegimi hem his edip hep duyabilmek icin :)

steteskop lamı dinliyorsun canum yoksa şu pilli bir cihaz var bebeğe zarar vermiyor biliyorum steteskop gibi birşey öyle birşey mi

bilmiyorum bebeğin mi ama yorumlardan bebeğinmiş sanırım
Allah'm nasıl hoşuma gitti anlatamam yazdıklarının belli her kelimesinde
ayrı heyecan var
inşallah kazasız belasız sapasağlam kavuşursun meleğine

çok güzel duygular bunlar Allah herkese nasip etsin inş. bende bu haftada içimde sanki kelebek uçuyormuşcasına hareketlerini hissettim bebeğimin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…