anlatılamaz bir duygu kızlarr eğer hissettiğim şeyler bebeğimseee bunu yazarken bile ağlıyorum ve çok duygusallaştım
allahım yaa pıtt pıtt karnımda oynuyor 21 haftalık ama normal mi bu hareketler gebelik takviminde olacağını söylüyor ayyy sürekli hareket etsin istiyorumm anlatamam size
evet bende 22 haftalığım hamile kaldgm günden beri hissedyorum baştan pıt pıt şimdi hareketler daha belirgin hatta eşim bile görüo göbeğme bakınca hareket ettğni genelde sırt üstü yatınca bacaklarımı uzatınca çok belli oluo çok güzel bi duygu allah herkese nasip etsin heleki eşimin o ilk hissetiğndeki yüz ifadesi çok hoştu
Benimde bebeğim haraket etsin hissedyımm artıkkk eminim çook güzel bi duygudur...
anlatılamaz bir duygu kızlarr eğer hissettiğim şeyler bebeğimseee bunu yazarken bile ağlıyorum ve çok duygusallaştım
allahım yaa pıtt pıtt karnımda oynuyor 21 haftalık ama normal mi bu hareketler gebelik takviminde olacağını söylüyor ayyy sürekli hareket etsin istiyorumm anlatamam size
:):) ne güzel duygular bunlar...
benim de 16 haftada içimde bir kelebek varmış gibi pır pır ediyodu sev bebeğini konuş bol bol onunla[
onunla konuşmak beni çok mutlu ediyor sanki anlıyor duyuyor beni ama tepkisi 27. jaftadan sonra belli olacak o haftamı iple çekiyorum
Evet o pit pit sesi bebegin :)) tatli birseyler ye ve sol tarafina yat ve sana tavsiyem bebek hareketlerini dinliyebilmek icin ciyazlar var bebek icin zararsiz ben onunla yatip kalkiyordum bebegimi hem his edip hep duyabilmek icin :)
steteskop lamı dinliyorsun canum yoksa şu pilli bir cihaz var bebeğe zarar vermiyor biliyorum steteskop gibi birşey öyle birşey mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?