• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebegimi emziremiyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi selma_38
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
S

selma_38

Ziyaretçi
Meraba arkadaşlar
Tecrübeli annelere bi sorum olacak... Benim üç aylık bebegim var soguk havalarda uşutmuşuz,öksürüyor ve grip olmus doktora götürdük şimdi iyi ama hasta olunca emmiyor zorluyorum bir türlü emziremiyorum biberonu severdi onu da almıyor , hiç emmemesinden korkuyorum bir fikri olan varsa cevap yazsın cok ihtiyacım var...:çok üzgünüm:

kaşıkla vermeyi dene burnu tıkalı ise ememez burnuna damla vermiştir dr. onu mutlaka kullan hasta olunca 2 saatte bir gifrer kullanıyordum ben birde bebeğini kucağına yüzü koyun yatır sırtını ovala bunu dr. önermişti burnundakilerin çıkması için çıkanlarıda alki hemen içerdekiler rahat çıksın. burnu açılırsa emer

geçmiş olsun acil şifalar dilerim

Evet doktor damla verdi kullanıyorum, kasıkla yediremiyorum alışık olmadıgı için aglıyor .söylediginiz seyleri yapıcam inşallah bebegim emer cok tesekkür ederim canım...

Öncelikle gecmis olsun canim....birde kafasini emzirirken yüksek tutmaya calis...kolunun altina yastiklara destek yapki kafasi dik dursun...öyle daha rahat nefes alabilir...:teselli:

Benim bebeğim de burnu tıkalı olunca ememezdi. Ben nazal aspiratörün çok faydasını gördüm. Emmesi için burnuna damla sıkıp temizlemeniz gerekiyor. Gecmiş olsun. Aspiratörü eczanelerden alabilirsiniz, üzerinde otri bebe yazıyor. Ben diğer aspiratörlerle çıkaramamıştım içindekileri

Meraba arkadaşlar
Tecrübeli annelere bi sorum olacak... Benim üç aylık bebegim var soguk havalarda uşutmuşuz,öksürüyor ve grip olmus doktora götürdük şimdi iyi ama hasta olunca emmiyor zorluyorum bir türlü emziremiyorum biberonu severdi onu da almıyor , hiç emmemesinden korkuyorum bir fikri olan varsa cevap yazsın cok ihtiyacım var...:çok üzgünüm:

canım beni;m bebeğimde hasta grip ağzı burnu tıkalı zor nefes alıyor yavrum öğürüyor emmek istemiyor biberonda almıyor mamalar hep dökülüyor yavrum aç kalıyor zor zahmet beni emiyor allahtan iştahıda kalmadı inş sizde bizde düzeliriz canım siz hangi ilaçları kullanıyorsunuz bize doktor alfasid diye antibiyotik ve burun spreyi verdi sadece

Sagol canım sanada gecmiş olsun
şükür oglum biraz düzeldi emmeye basladı . hastalıgı gecene kadar ac durdu bir sey yediremedik senınkı gibi üzülme sennınkıde gecer :)

Arkadaslar cok cok sagolun söylediklerinizin hepsini uyguladım damlayıda aspiratörüde... şimdi iyi bebegim biraz öksürüyor o kadar.Emzire bilmek cok guzelmiş , oglum emmeyince daha iyi anladım hiç emziremiyecegimi sanmıştım kaydirigubbakcemile5

Back