canım üzülme herşeyin hayırlısı ... aama bu belli olmas canım belki erçektende düşük deildir adetin geciktigi için böle olmuş olabilir agrılar felan bendede olurdu bu gibi sorunlar ... ve adetim 10 11 gün geçtigi olurdu.
kanaman olduğunda parça falan düştümü acaba?? eğer düştüyse düşük olabilir normal kanamysa belki adet olmuşsundur.
Bence bi kadın doğum uzmanına git sağlık ocağındaki ve acildekiler pek bilmezler bu işleri ben idrar tahlilimi adetim gecikmeden yapmıştım gebeliğim belli olmuştu kan testinde daha önce çıkıyor sağlık ocağındaki biraz abartmış 10 gün falan geçmesine gerek yok netten araştırabilirsin.düşük olabilir benim bi kanamam olmuştu dediğin gibi şakır şakır daha açık renk su gibi kan boşaldı bira anda ardından da adet kanı gibi damla damla gelmişti 2.ayımda ama çok şükür şu anda iyiyz iyi bi kadın doğum uzmanına gitmani tavsiye ediyorum
Canım ya adetin gecikmiştir ya da kimyasal gebelik geçirmişsindir. Gerçi hamile olsaydin düşükten sonra bile hcg hormonu hemen kanda kabolmadığı için pozitif çıkıyor . Geçmiş olsun
ocak ayında düşük yaptım bende parça gelmişti sende parça olmamış sanırım. inşallah kötü bişey çıkmazda regl olmuşsundur..en kısa zamnda dr gitmeni tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?