Bebek Beslenmesi Bebegimi doğru besliyormuyum😔

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Biberon kaşık denilenden aldınız mı acaba?
İnanılmaz hayat kolaylaştırıyor.
Gerçi sizin melek büyümüş maşallah, bardağa alışırsa çok kolay olur.

Biberon kaşık denilenden aldınız mı acaba?
İnanılmaz hayat kolaylaştırıyor.
Gerçi sizin melek büyümüş maşallah, bardağa alışırsa çok kolay olur.
Bir ara baktim gecen aylarda. Sonra bakicisiyla konustum. Kasik beni zorlamiyor ben seviyorum onu yedirmeyi takilma sen dedi sagolsun Sonra da ortak karar verdik bardaga alissin en iyisi diye. 2 gundur bardakla icmeye calisiyormus. Azicik dokuyomus ama alisir heralde. Ben de bugun suyunu bardakla vermeye calistim. Azicik beceriksizim galiba her yer su oldu pipetli bardaklardan almayi dusunuyorum. Bazen evde sıktıgım meyve sularini pipetle iciyor. Azicik beceriyor onu Iyi olur mu ki pipetli bardak alsam?

Maşallah bakıcınıza

Ben bardakla bayağı sıkıntı yaşadım, alıştırmak için aventin pipetli suluklarından aldım.
Normal bardak suluklardan aldığımda fayda görmedim ama pipetli olanlar 2 haftada problemimi çözdü, bardakla da güzel içebildi sonrasında.
Özellikle marka verdim, pipet yapısı, damlama yapmaması ve diğer markalara göre çektiği kadar pipet kısmında stoklanan su olmasıyla avent favorimdir.
Yoksa 5 6 farklı markanın da var evde
Hemen edinin, farkı göreceksiniz.

Galaktago damla var sut arttiriyor bestlak var bu iki damlada anne sutunu arttiriyor ben galaktagoda baya etki gordum bilgin olsun daha cok kucuk ilerde buyuk vicdan azabi cekersin emziremedigin icin

Bebeğin sindirim sistemi 4.aydan sonra gelişiyor(-Muş) öyle kafanıza göre pirinç unu filan vermeyin yazık günah. Sonra vicdan azabı çekersiniz .
Doktora niye danışmıyorsunuz ?

Mutlaka hemen kullanin mucizevi birsey ilac olarakta gecmiyor ayrica benim cok imdadima kosmustu bebeginizle birlikte uyuyunn ciplak gogsunuze yatsin iyice kokunuzu ceksin bebeyagi suruyosaniz kendinizede surun farkli koku ile yabancilamasin meme reddi bunlar etkiliyor cunku sampuan ve dus jelinizi degistirmeyin kokunuz sabit kalsin beraber dus alin kucaginiza alin dusun icinde emzirin gogus masajlari var youtube da bakarsiniz onlari yapin gogus ucu yara olmamasi icin kendi sutunuzle islatin ucunu
Aklima geldimce yazarim daha

Mamanın suyunu vanilya çubuğu ile kay atıp mamayı öyle yapın. Tadı daha hoş oluyor emiyor ise kendinize bi beslenme aondası alın N11 de var. 5 NumR gri uç.
Sondanın gri uçunu biberona yani mamaya diğer ucunu bebek Emerken bebeğin ağzına verin. Böylece Emerken mamayı içecek
Sizin Memeleriniz uyarılacağı için de sütünüz artacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…