Kizlar çok şükür hamileyimmmm
Valla canım sabah 10 da verdim 90.51 çıktı 3 de verdik 178 çıktı çok şükür ınslalah hayırlıca ilerler kalp atışında duyarız tek duam bu ve Rabbım herkse versinMaşaAllah Rabbim hayırla ilerletsin
Amiin inşallah senin sorunun sorunun neydi hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı eline ayağına kavuştursun inşallah canım benimValla canım sabah 10 da verdim 90.51 çıktı 3 de verdik 178 çıktı çok şükür ınslalah hayırlıca ilerler kalp atışında duyarız tek duam bu ve Rabbım herkse versin
Amin canim ınslalah benim tek tüpüm kapalıydı ve hiç adet olmuyordum ilaçla oluyordum esim sorun yoktu sukur oldu Rabbım hepinize nasıp etsinAmiin inşallah senin sorunun sorunun neydi hayırlı uğurlu olsun Allah kucağınıza almayı eline ayağına kavuştursun inşallah canım benim
Evet ca im çok şükür ilk yaptık tuttu Rabbım sana ve olmayanlara da nasip etsin inşallah güzel ilerler hersey kalp atışları kese 3 ay hayırlıca gelir inanamiyorum hala ama var cok sükürIlk denemede mi tuttu benim iki tüpte tıkalı ilk denemeyi yaptık tüp bebek tutmadı simdi donmuş var onu deniycez
Öyle oluyor benım eşimde gece boyu baba olcam baba olcam dıye uyuyamamştı durup durup benım karım hamile diyordu çok şükür bugünlerimizeGunaydın kızlar bu gun sabaha kadar uyumayan bir babamız vardı döndü durdu bebegımiz dedi Rabbım çok şükür herkese yaşat yarabbi
Allahım sag salim aglariliza girelim ınslalah şimdi uyandı diyor bebıs kurban olurum Rabbım canı gönülden isteyene nasıp etsin aratmasinÖyle oluyor benım eşimde gece boyu baba olcam baba olcam dıye uyuyamamştı durup durup benım karım hamile diyordu çok şükür bugünlerimize
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah miss cennet kokusunu bizim içinde öp kokla maşallahkızlarrr bebeğimi kucağıma aldım dilerim hepinize nasip olur bu duygu. önce allahım sonra doktorum sabri beyin sayesinde :)
hayırlı olsun yazılarınızı okuyunca nasıl mutlu oldum sizin adınıza Rabb'im isteyen herkese nasip etsin bende transfer olacağım inşallah bende olumlu sonuç alırım sonunda. Dualarınıza talibimValla canım sabah 10 da verdim 90.51 çıktı 3 de verdik 178 çıktı çok şükür ınslalah hayırlıca ilerler kalp atışında duyarız tek duam bu ve Rabbım herkse versin