Merhaba hanimlar. Aslinda buraya dokulecek cok sey var. Kisaca ozetlemek istiyorum. Dugunumden 4 ay sonra kaynima dugun yaptik yaklasik 3 yildir eltim kayinvalidemlerle oturuyorum. Esim belli araliklarla Rusyaya geldi. Aylarla ayri kalmisligimiz var.
Kendimize ev yapa bilmek icin. 8aydir hepimiz burdayiz(Rusyada). Aslinda burada bir sure yasamak istiyorduk. Dogum iznindeyim ogretmenim. Is sebebiyle 1 hafta sonra geri donmek zorundayim. Bi kac aydir netlesti. Biletimiz falan hersey hazir. Esim kendine araba ala bilmek icin ocak ayina kadar burada kalacak. Annesi babasi eltim kaynim falan hepsi burda bi tek ben gitmek zorundayim 2 yasinda oglumla birlikte. Annemlerde kalacagim ocak ayina kadar. Oglum evdekilere ve babasina o kadar alistiki.
Onu babasindan ayirmak benim icin cok zor geliyor. Buraya gelince bitti artik ayrilmayacagiz dedim ama biz ne desekte kaderin onune gecilmiyormus.
Uzun ugrastan sonra sonunda evimizi hazir ettik. Evimiz derken oturdugumuz ev zaten esim icim alinmisti. Ama orayi annesi ve kaynina verdik kendimiz daha kucuk ev aldik. Kendimi teselli ediyorum bak az kaldi 5 ay sonra sevdigimle cocugumla kendi evimizde olacagiz. Ama simdi oraga yalniz donmek o kadar koyuyor ki hic bir sey avutamiyo beni. Benim gibi esinden ayri kalmak zorunda kalan varmi. Ogluma haksizlik yapiyormusum gibi geliyor. Babasina yeni yeni baglanmisken alisirmi bu ayriliga?