• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimi ara ara hissediyorum

Merveturann

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2019
458
550
103
Merhabalar 18 haftalik hamileyim. Gecenlerde bebegi cok net bi sekilde hissettim. Soldan saga gecisini. Icimde hareket edisini. Tekmelerini. Herseyini hissettim bi kac gun once. Ama 1 gun surdu daha hissetmedim. Benser durum yasayan var mi ? Endiselenmelimiyim yoksa ara ara hissedilmesi sonra kaybolmasi normalmi acaba bu haftalarda :))

Bebek 1 günde ne kadar büyüyor,takip etmesi zor olur. Bugün 15 cm ise yarın 17 olur. Ama bu haftalarda hissetmemen ya da az hissetmen normal o son zamanlara doğru tekrar hareketlenir ondan ziyade yediklerin de etkileyebilir.

Merhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de bazen çok net hissediyorum bazen de hissetmiyorum pek.Benim ikinci hamileliğim.Normal bu haftalarda merak etmeyin.

Bebek 1 günde ne kadar büyüyor,takip etmesi zor olur. Bugün 15 cm ise yarın 17 olur. Ama bu haftalarda hissetmemen ya da az hissetmen normal o son zamanlara doğru tekrar hareketlenir ondan ziyade yediklerin de etkileyebilir.
Ozellikle tatli seyler yiyince hissediyorum. Ama bu gunlerde hissedemedim. Net sekilde bu bacagi bu eli bu kafasi demek icin hissetmek icin tabiki erken ama sagdami soldami ortadami oldugunu hissediyodum. Insan endiseleniyo biseymi oldu diye

Merhaba ben de 18 haftalık hamileyim.Benim de bazen çok net hissediyorum bazen de hissetmiyorum pek.Benim ikinci hamileliğim.Normal bu haftalarda merak etmeyin.
Tesekkur ederim. Benik ilk gebeligim insallah bisey yoktur insan ister istemez endiseleniyo

Elleme azıcık dinlensin uzun yoldan gelecek :)
Endişelenecek bir durum yok, yarın kıpır kıpır diye durum atarsın :)

İlk gebelik ise normal. Ben ilk gebelikte 20. Haftada rahat rahat hissetmeye başlamıştım, 2. Gebelikte ise 16. Haftalardan ber hissetmeye başladım.
Sıkıntı yapma normal 👍🏻 Canım

Elleme azıcık dinlensin uzun yoldan gelecek :)
Endişelenecek bir durum yok, yarın kıpır kıpır diye durum atarsın :)
Valla o net sekilde hissettigim bi kac gun. Bebegim hareket ettikce benim başim donuyo tansiyinum dusuyodu 🤣 icim urperiyodu cok garipti

Back