öncelikle gecmiş olsun canım.allah inşallah hayırlı sğalıklı bebek bidaha verir.bnde aynı acıları cektim.hatta daha kötüsünü.24 haftaıktı bebeği hareketlerini hissediyordum kzım olucaktı.beyninde su birikmesinden dolayı bebeğimi normal doğumla doğurdum kaybettim.2 gün felakat acı sancı cektim.ve evime kucağım boş geldi.tam 1 ay oldu ama bn hala ağlıyorum bebeğimin hareketlerini özlüyorum hamile bayan gördümmü çok üzülüyorumallahım inşalah sağlıklı olaımda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip ederbir an önce hamile kalmak için sabırsızlanıyorum 3 ay korunup tekrar isityorum.yapıcak bişey yok atlatmaya calışıcağız allah sabır versin canım
Merhaba benimde bebeğimi aldılar hidrosefali nedeniyle siz tekrar ne zaman gebe kaldınızöncelikle gecmiş olsun canım.allah inşallah hayırlı sğalıklı bebek bidaha verir.bnde aynı acıları cektim.hatta daha kötüsünü.24 haftaıktı bebeği hareketlerini hissediyordum kzım olucaktı.beyninde su birikmesinden dolayı bebeğimi normal doğumla doğurdum kaybettim.2 gün felakat acı sancı cektim.ve evime kucağım boş geldi.tam 1 ay oldu ama bn hala ağlıyorum bebeğimin hareketlerini özlüyorum hamile bayan gördümmü çok üzülüyorumallahım inşalah sağlıklı olaımda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip ederbir an önce hamile kalmak için sabırsızlanıyorum 3 ay korunup tekrar isityorum.yapıcak bişey yok atlatmaya calışıcağız allah sabır versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?