yaklaşık 2 hafta önce 2 li test için kontrole gittiğimde doktor bebeğin kafatasında bir problem olduğunu ve bebeğin kafatası kemikleri gelişmediğini söyleyip akrania teşhisi koymuşlardı.ailem gelmişti yanıma hep birlikte bekliyoruz ki bebek sağlıklı bakın hareketleri..ama doktorun bi anlık söylemiyle şook geçirmiştim.inanmıyordum inanamıyordum nedir bu hayatımda ilk defa böyle bişey duydum.doktor anlatıyor anlatıyor.duymuyorum bile saadete gel doktor diyorum bebeğime nolacak?ağlasam ağlayamıyorum çünkü inanmıyorum doktora sonra dedi ki bebek yaşamaz ölür alınacak.dünyanın sonu gibiydi benım için.benımle birlikte büyüyen bebeğimi alacaklardı.içimde yaşayan canlıyı..ben onun hareketlerini hissedecektim daha onun hayaliyle yatıp kalkıyordum.doktordan çıktım her yanım buz kesiyordu..yürüyorum ama sanki bir robotum..üzerimde annemin aldığı hamile tişörtü.kabanımın fermuarını çektim artık alışmalıydım bebeğim gidecekti..eşim sarıldı ağladım ağladım..hayırlısı bu diyorlar duymuyorum.hayır bebeğim yaşayacak inanmıyorum ki doktora.başka başka doktorlara gittik.hepsi aynı..kendime gelebilmek için birkaç gün bekleyecektim evime geldim.herşey batıyordu bana.zaman geçtikçe sanki o acı çekiyormuş gibi hissettim.ve daha fazla dayanamadım izine ayrıldık.memlekete gidecektik.diyarbakırdan ankaraya gataya gittik.orda daha iyi doktorlar vardı ama hala dua ediyorum inanaıyorum ki bir mucize olacaktı doktor bakacak ki bebeğin sapasağlam.gelen hamile bayanlara bakıyorum hepsi gülerek çıkıyor.doktorlar bana çok basit bir operasyon diyorlar ama çok korkuyordum herkesle vedalaştım ve bebeğimi düşürdüler benden..herkesin odasına bebekleri gelirken ben odada sancı çektim..allahıma isyan etmiyorum haşa..hayırlısı buymuş demekten ve dua etmekten başka çarem yok.allahım tüm bebekleri korusun..
içimi size açtım özür dileyerek. çok dolmuştum..teşekkürler
içimi size açtım özür dileyerek. çok dolmuştum..teşekkürler