bebeğimi aldılar benden

nrcnft

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
808
3
0
İzmir
yaklaşık 2 hafta önce 2 li test için kontrole gittiğimde doktor bebeğin kafatasında bir problem olduğunu ve bebeğin kafatası kemikleri gelişmediğini söyleyip akrania teşhisi koymuşlardı.ailem gelmişti yanıma hep birlikte bekliyoruz ki bebek sağlıklı bakın hareketleri..ama doktorun bi anlık söylemiyle şook geçirmiştim.inanmıyordum inanamıyordum nedir bu hayatımda ilk defa böyle bişey duydum.doktor anlatıyor anlatıyor.duymuyorum bile saadete gel doktor diyorum bebeğime nolacak?ağlasam ağlayamıyorum çünkü inanmıyorum doktora sonra dedi ki bebek yaşamaz ölür alınacak.dünyanın sonu gibiydi benım için.benımle birlikte büyüyen bebeğimi alacaklardı.içimde yaşayan canlıyı..ben onun hareketlerini hissedecektim daha onun hayaliyle yatıp kalkıyordum.doktordan çıktım her yanım buz kesiyordu..yürüyorum ama sanki bir robotum..üzerimde annemin aldığı hamile tişörtü.kabanımın fermuarını çektim artık alışmalıydım bebeğim gidecekti..eşim sarıldı ağladım ağladım..hayırlısı bu diyorlar duymuyorum.hayır bebeğim yaşayacak inanmıyorum ki doktora.başka başka doktorlara gittik.hepsi aynı..kendime gelebilmek için birkaç gün bekleyecektim evime geldim.herşey batıyordu bana.zaman geçtikçe sanki o acı çekiyormuş gibi hissettim.ve daha fazla dayanamadım izine ayrıldık.memlekete gidecektik.diyarbakırdan ankaraya gataya gittik.orda daha iyi doktorlar vardı ama hala dua ediyorum inanaıyorum ki bir mucize olacaktı doktor bakacak ki bebeğin sapasağlam.gelen hamile bayanlara bakıyorum hepsi gülerek çıkıyor.doktorlar bana çok basit bir operasyon diyorlar ama çok korkuyordum herkesle vedalaştım ve bebeğimi düşürdüler benden..herkesin odasına bebekleri gelirken ben odada sancı çektim..allahıma isyan etmiyorum haşa..hayırlısı buymuş demekten ve dua etmekten başka çarem yok.allahım tüm bebekleri korusun..

içimi size açtım özür dileyerek. çok dolmuştum..teşekkürler

hissettiklerinizi anlamamız mümkün değil tabi mutlaka aynı şeyleri yaşayanlar sizinle aynı şeyleri hissedenler olacaktır ve burda destek olacaklardır size ama okuyunca yaşadıklarınızı bi bebek sahibi olmayı hayal eden biri olarak yazmadan edemedim.öncelikle geçmiş olsun.Allah'a şükürki erken farketdilmiş 4 hafta bekleyip doğum yaptıktan sonra bunları yaşasaydınız çok daha fazla acı çekecektiniz.bebeğiniz yaşasaydıda belki onu çok zor bi hayat bekliyor olacaktı.siz onu gördükçe daha çok kahrolacaktınız.inşallah bundan sonraki hamileliğiniz çok sağlıklı geçer ve bebeğinizle mutlu olursunuz bundan sonra...

canım cok ama cok gecmiş olsun cok üzüldüm inş birdahaki bebeğin seninle olur bende düşük yaptım kendiliğinden düştü :14:

rabbim sabır versin ...:59:

böyle benım gibi akrania teşhisi koyulan oldu mu acaba?doktor tekrarlamaz dedi ama hala korkuyorum..

öncelikle gecmiş olsun canım.allah inşallah hayırlı sğalıklı bebek bidaha verir.bnde aynı acıları cektim.hatta daha kötüsünü.24 haftaıktı bebeği hareketlerini hissediyordum kzım olucaktı.beyninde su birikmesinden dolayı bebeğimi normal doğumla doğurdum kaybettim.2 gün felakat acı sancı cektim.ve evime kucağım boş geldi.tam 1 ay oldu ama bn hala ağlıyorum bebeğimin hareketlerini özlüyorum hamile bayan gördümmü çok üzülüyorumallahım inşalah sağlıklı olaımda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip ederbir an önce hamile kalmak için sabırsızlanıyorum 3 ay korunup tekrar isityorum.yapıcak bişey yok atlatmaya calışıcağız allah sabır versin canım

öncelikle gecmiş olsun canım.allah inşallah hayırlı sğalıklı bebek bidaha verir.bnde aynı acıları cektim.hatta daha kötüsünü.24 haftaıktı bebeği hareketlerini hissediyordum kzım olucaktı.beyninde su birikmesinden dolayı bebeğimi normal doğumla doğurdum kaybettim.2 gün felakat acı sancı cektim.ve evime kucağım boş geldi.tam 1 ay oldu ama bn hala ağlıyorum bebeğimin hareketlerini özlüyorum hamile bayan gördümmü çok üzülüyorumallahım inşalah sağlıklı olaımda hayırlı sağlıklı bir bebek nasip ederbir an önce hamile kalmak için sabırsızlanıyorum 3 ay korunup tekrar isityorum.yapıcak bişey yok atlatmaya calışıcağız allah sabır versin canım

senın baya büyükmüş allah sabırlar versin.ben daha hareketlerini hisseetmemiştim sanırım en büyük avantajım.ama ben de hala ara ara ağlıyorum.annemler heveslenip hemen beşiğini bile almışlardı.yıyecek ekmeği yokmuş allahım daha sağlıklısını versin inş.buugn de patoloji sonucum çıkmış temizmiş.doktor bana da 3 ay korun dedi.ama tekrar hamile kalırken çok endişeli olacağım sanırım.allahım sağlıklı bebekler versin bize

canım çok geçmiş olsun, üzülme demek anlamsız, biliyorum, ama gerçekten hayırlısı böyleymiş. mesajını okuduktan sonra merak edip baktım neymiş bu diye, iyi ki tespit edilmiş dedim bakınca. şimdi çektiğin acıyı anlayabiliyorum ama emin ol çok daha büyük olurdu acın bebeğin sağlıklı doğmasaydı. ben de bir ay önce kaybettim bebeğimi. zaman herşeyin ilacı...sabretmek lazım...bi dahakine sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alacağız inşallah canım,inan...

yorumlarınız için teşekkür ederim.bi nebze olsun burada hafifledim içimdekileri dökünce

cok uzuldum cok cok gecmıs olsun.Allah herkesin hakkında hayırlısını versin...saglıklı bebekler nasip etsin size de tekrar...

merhaba nrcnft, seninle daha önce de yazışmıştık belki hatırlarsın. mardinde yaşıyorum, diyarbakırdan mardinden falan konuşmuştuk. tesadüfen gördüm yazdıklarını çok üzüldüm gerçekten, öncelikle çok geçmiş olsun. seni çok iyi anlıyorum, yaşadıklarını yaklaşık 3 ay önce ben de yaşadım. ikiz bebeklerime hamileydim ve 10. haftada bebeklerimden birinin kafatası kemiklerinin gelişmediğini söyledi doktorum. teşhisi anensefaliydi. doğsa bile yaşamayacaktı ayrıca bu hastalık suyu artırdığı için diğer bebeğimi de kaybetme riskim çok fazlaydı. mecburen sonlandırdık bebeğimi. biz de ankaraya gittik işlem için. tarif edilemez bir acı, Allah kimseye yaşatmasın. bizim tek tesellimiz diğer bebeğimizin sağlıklı olması. görüştüğüm doktorlar bundan sonraki hamileliklerde tekrarlama riskinin çok düşük olduğu söyledi. şu anda tek dileğim bu bebeğimi sağlıkla kucağıma almak. inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberini okurum...

Burdaki bütün sayfaları okuyorum her gün nerdeyse, çocuk için yıllarca uğraşanlar, tedavisi uzadıkça uzayanlar. Çocucuğu olma ihtimali olmayanlar, Daha daha kötüleri, bende 2 sene istedim olmadı, şimdi 13+5 haftalık hamileyim. Allah yardımcın olsun çok zordur ama emin ol daha zor durumlar var, hamile kaldıysan tekrar kalabilirsin. En azından dayanacak bir sebebin var tekrar olur inşaallah.
Lütfen Hakkında hayırlısı olanı iste Allahtan o zaman herşey daha güzel olur. :61:

inan arkadaşım senin için çok üzüldüm çok şaşırdım.bebeğime öyle alışmıştım ki yeni yeni toparlanmaya başladım.aklıma getirmemeye çalışıyorum ama müzik dinlesem bile aklıma geliyor.hamile bayanların bebeklerini korusun allahım

allah sabır versin. inşallah sağsalim bebek sahibi olursun. korkma eğer tekrarlıycak bir hastalık olsaydı doktorlar serni uyarırdı ona göre tedavi ederlerdi. sen içini ferah tut emi...:14:

Merhaba benimde bebeğimi aldılar hidrosefali nedeniyle siz tekrar ne zaman gebe kaldınız

Back
X