Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2 çocuk iş ev hiçbirşey yrtişmiyo oğlum 7.5 aylık kızım anaokulunda ben işte hiçbirişi yetiştiremiyorum özellikle bebeğimin yemeklerini siz ne zaman yapıyosunuz
sabah 1 saat erken uyanıp yada gecden yapıp yatıyorum cnm.
temizliği haftasonu yapıyorum yyada kadın alıyorum nr yapiyim temizlik yapsam gezemiyorum. başka işlerim kalıyorum oğlumla yine zaman geçiremiyorum
sabah 1 saat erken uyanıp yada gecden yapıp yatıyorum cnm.
temizliği haftasonu yapıyorum yyada kadın alıyorum nr yapiyim temizlik yapsam gezemiyorum. başka işlerim kalıyorum oğlumla yine zaman geçiremiyorum
ama o kadar detaylıki ben 1 saatde yetiştiremem kendi yemeğimiz onun çorbası yoğurdu ben kesin beceriksizim ya temizlikte haftada 1 alıyorum kadın ama benim 2 çocuk ütü yemek ben kesin beceriksiziiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok fazla sıkma kasma kendini.bırak herşey de tamam olmasın.sen böyle sürekli bişeylerin peşinde aman olsun bitsin temiz dursun vs derken zaman elinden uçup gidecek ve çocuklarının büyüdüğü o muhteşem anları kaçıracaksın.akşamları hala iş yapma çabasında olursan da eşini...benim de 3 yaşında acayip dağınık bir kızım var.işin gücün önüne geçilmiyor maalesef.hayatı kaçırma...
çok fazla sıkma kasma kendini.bırak herşey de tamam olmasın.sen böyle sürekli bişeylerin peşinde aman olsun bitsin temiz dursun vs derken zaman elinden uçup gidecek ve çocuklarının büyüdüğü o muhteşem anları kaçıracaksın.akşamları hala iş yapma çabasında olursan da eşini...benim de 3 yaşında acayip dağınık bir kızım var.işin gücün önüne geçilmiyor maalesef.hayatı kaçırma...
gerçekten haklısın bu kargaşadan kocaya hiç vakit yok onunda sesi hiç çıkmıyo ama kendini dışarı atıyo sizinkiler nasıl bizimki hiç yardımcı olmaz iş konusunda ama çocuklarla ilgileniyo o evdeyse ben bişeyler yapabiliyorum