• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğime werdiğim danone ler hk.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

aysegul.ceren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
122
0
96
35
İstanbul
selam kızlar ben bebeğime 6. ayından itibaren danonenin yoğurtlarından weriyorum çeşit çeşit çokta sewerek yiyor kızım şimdi 9 ayın içinde ama gecenlerde bi arkadaştan danonelerin tehlikeli oldugunu falan duydum bebeklerin gelişimini yawaşlatıyomus zekasının gelişimini yawaslatıyomus falan dediler şöyle bi araştırdım internette ama hiçbişe bulamadım siz duydunuz öyle bişe duyanınız warmı kaç gündür içim içimi yiyo ya bi fikir werin lütfen ya kızım sade yoğurdu çok zorla yiyo kendi mayaladıgımı yemiyo içine meyve püresi yapıp karıştırıyorum yine yemiyo illa danone olacak ya ne yapacağımı şaşırdım bi fikir werin yamirmirmirmir

bunu bende bi aralar duymuştum ama doğruluğu var mı bilmiyorum
bi marka karalamasıda olabilir
ay insan ne yedireceğinide şaşırıyo bu çıkarcılar yüzünden

Hayır değil karalama kampanyası olduğu ortaya çıktı Danone de basın açıklaması bile yaptı o zaman. Hatta reklamlarında Ayşe Özgün ü oynattı. Gelin fabrikamızı ziyaret edin bile dedi. Adamlar hala aklanamadılar. Ben bir kaç haftadır daninonun kayısılısından veriyorum kabızlığına iyi geliyor.

BEn hep ev yapımı yediriyorum.
Ama dışarda mesela görünce danette alıyoruz 2 renklilerden çok seviyor.Abartmamak kaydıyla haftada bir veya iki kere yedirdiğim oluyor oda dışardaysak.Onun haricinde yoğurdunu hatta yoğurdumuzu hep kendim mayalarım.

Back