Bebek İkinci El bebeğime projeksiyon ve ana kucağı arıyorum

akşam bi bakarım kaç dakika çalıyor diye yazarım sana:))

Tamam canım sen bi bakın bakalım illa çıkar bişeyler :) tamam ben sana mesaj atarım bilgisayar gelince tekrar çünkü resimleri göremiyorum yine :)

2. Ve 3. Resimdekilerin benzerleri var bende canım projeksiyonu da eşime sorayım alıp almıyacağımı sana hemen bildiririm

başka oyuncak maalesef çıkmadı şuan için hepsiyle oynuyorlar.

Birde kararını verebildinmi canım başka bir arkadsta haber bekliyorda

akşam bi bakarım kaç dakika çalıyor diye yazarım sana:))

başka oyuncak maalesef çıkmadı şuan için hepsiyle oynuyorlar.

Birde kararını verebildinmi canım başka bir arkadsta haber bekliyorda

Kusura bakma canım akşam ödevdi bebekti derken giremedim sen diğer arkadaşa sat canım engellemiyim satışını tekrr kusuruma bakma çok istediğim bi projeksiyon vardı dönenceli eşim madem bu kadar istiyorsun onu al dedi :) inşallah başka satışlar da görüşürüz

Arkadaşlar projeksiyon işini çözmüş bulunmaktayım o yüzden ihtiyacım kalmadı teşekkür ederim
Ana kucağını da almaktan vaz geçtim çünkü araştırınca aslında bebeklerin en fazla 6-7 içinde durduklarını ve sonra da yürüme telaşına girdiklerinden dolayı oturmak istemediklerini keşfettim
Büyük oğlumda çok erken yürümüştü bu zıpıda kesin öyle olacak şimdiden adam gibi oturuyor o yüzden 2 kullanacağım bir şeye para vermekten vazgeçtim onun yerine eğitici oyuncaklar alacağım Paşama ilginize çoook teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…