Bebek İkinci El bebeğime projeksiyon ve ana kucağı arıyorum

escaser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2009
75
0
86
Kocaeli
merhaba arkadaşlar oğluma dönencesiz tek projeksiyon ve ev tipi ana kucağı (sallanan,titreşimli,müzikli)
arıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)

sallanan müzikli titreşimli değil ama bende bu var istanbulda elden teslim alırsanız 10 tl ye veririm

selam
bende aradığınız gibi bir ana kucağı var. 2 kademe titreşim, 3 çeşit müzik var. Sallanabiliyor. Tentesi ve oyuncak barı çıkarılabiliyor. casaul marka. İstanbul beylikdüzündeyim. yakınsanız elden alın isterseniz. 65 tl düşünüyorum.

Son düzenleme:

KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR BİLMİYORUM CANIMYA HİÇ SÜRE TUTMADIM.(AMA İSTERSEN AKŞAM TUTARIM)MÜZİKLERDE SIRAYLA ÇALIYOR.İSTERSEN SADECE IIŞIGINI KULLANABİLİYOSUN İSTERSEN SADCE MÜZİK ÇALIYOR YADA İKİSİ BİR ARADA.BİRDE ŞUNU OKU İSTERSEN BAŞKA TAKILDIĞIN YER VARSA SORARSIN YİNE

Açıklama

İyi Geceler Minik Yıldızlar Projektör uyku saati için büyülü bir atmosfer yaratır. Yıldız yansımalarının büyüleyici etkisi ve arka plandaki rahatlatıcı müzik, yeni doğan bebeği sakinleştirerek uykuya kolayca dalmasını sağlar. Bach ve Rossini'nin melodileri, New Age parçaları ve doğa sesleri, ideal bir sıralamayla birbirini izleyerek müzikle ilk tanışma açısından önemli bir rol oynar. Projektör ayrıca renkli lamba olarak da kullanılabilir, yumuşak ışıklarıyla çocuğu alıp rüyalar ülkesine götürür. Sevimli figürü üzerinde oturduğu yıldızdan çıkarıp alabilirsiniz, yumuşak bir oyun arkadaşı olur.
•
3 adet AA 1.5V ile çalışır.

bizimde anakucağımız satılık düşünürseniz irtibata geçebilirz. Fisher price battaniyeli pilli titreşimli kılıfı çıkıp yıkanabiliyor. oyuncak bölümüde takıp çıkabiliyor.
fiyat 60tl.ist. içi bazı semtlerde elden teslim edebilirz.

Kusura bakma seni de yoruyorum Canım onları okudum sadece kaç dakika müzik çalıyor onu bulamayınca sorayım dedim en iyi kullanan bilir çünkü :)

canım elimde kalanlar bunlar akşamları pek giremiyorum ben ama bu akşam girmeye çalışırım.BU ARADA OYUNCAKLARA BAKARIM Bİ BAŞKA BİŞEYLER VARMI DİYE:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…