merhaba arkadaşlar oğluma dönencesiz tek projeksiyon ve ev tipi ana kucağı (sallanan,titreşimli,müzikli)
arıyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
35 tl düşünüyorum
35 tl düşünüyorum
Teşekkür ederim bu model değilde salıncak tipinde düşünüyorumsallanan müzikli titreşimli değil ama bende bu var istanbulda elden teslim alırsanız 10 tl ye veririm
Eki Görüntüle 845867
selam
bende aradığınız gibi bir ana kucağı var. 2 kademe titreşim, 3 çeşit müzik var. Sallanabiliyor. Tentesi ve oyuncak barı çıkarılabiliyor. casaul marka. İstanbul beylikdüzündeyim. yakınsanız elden alın isterseniz. 65 tl düşünüyorum.
Eki Görüntüle 845976 Eki Görüntüle 845977 Eki Görüntüle 845978 Eki Görüntüle 845979
Eki Görüntüle 845840
bende bu var yalnız ana kucagım yok maalesef
Canım nette çok bilgi yazmıyor hakkında
müzik kaç dakika sürüyor bir de doğa müzikleri Bach vs müzikleri varmış onları kendimiz mi seçerek çalıyor yoksa sırayla mı
Bu tür merak ettiğim şeyleri anlatabilirsen sevinirim :)
KAÇ DAKİKA SÜRÜYOR BİLMİYORUM CANIMYA HİÇ SÜRE TUTMADIM.(AMA İSTERSEN AKŞAM TUTARIM)MÜZİKLERDE SIRAYLA ÇALIYOR.İSTERSEN SADECE IIŞIGINI KULLANABİLİYOSUN İSTERSEN SADCE MÜZİK ÇALIYOR YADA İKİSİ BİR ARADA.BİRDE ŞUNU OKU İSTERSEN BAŞKA TAKILDIĞIN YER VARSA SORARSIN YİNE
Açıklama
İyi Geceler Minik Yıldızlar Projektör uyku saati için büyülü bir atmosfer yaratır. Yıldız yansımalarının büyüleyici etkisi ve arka plandaki rahatlatıcı müzik, yeni doğan bebeği sakinleştirerek uykuya kolayca dalmasını sağlar. Bach ve Rossini'nin melodileri, New Age parçaları ve doğa sesleri, ideal bir sıralamayla birbirini izleyerek müzikle ilk tanışma açısından önemli bir rol oynar. Projektör ayrıca renkli lamba olarak da kullanılabilir, yumuşak ışıklarıyla çocuğu alıp rüyalar ülkesine götürür. Sevimli figürü üzerinde oturduğu yıldızdan çıkarıp alabilirsiniz, yumuşak bir oyun arkadaşı olur.
3 adet AA 1.5V ile çalışır.
Eki Görüntüle 849116 Eki Görüntüle 849115 Eki Görüntüle 849117
bizimde anakucağımız satılık düşünürseniz irtibata geçebilirz. Fisher price battaniyeli pilli titreşimli kılıfı çıkıp yıkanabiliyor. oyuncak bölümüde takıp çıkabiliyor.
fiyat 60tl.ist. içi bazı semtlerde elden teslim edebilirz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?