Bebeğime oda hazırladığım için;kitaplarımı kaldırıyorum;isterseniz..

s_elale

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
188
1
Küçük kızıma yer açmak için; Cep boylar 3 lira ;diğerleri 5 liraya.....İkinci el ayarında değiller.Hepsi tertemiz;bandrollü.4 kitap alana kargoyu ödeyeceğim.

LİSTEDEKİ BÜTÜN KİTAPLAR MEVCUTTUR.GÜNCEL TUTUYORUM...

1-Sabrina Jeffries-AŞK HIRSIZI -cep boy
2-Julia Quinn-ŞAHANE BİR KADININ GİZLİ GÜNLÜĞÜ-cep boy
3-Nora Roberts-VİLLA-cep boy
4-Jane Graves-ABARTILI YALANLAR ACELECİ DUVAKLAR-cep boy
5-Sabrina Jeffries-BİR PRENSE AŞIK OLDUM-cep boy
6-Mary Balogh-ASLA UNUTULMAZ-cep boy

1-Linda Howard-SWEENEY-normal boy
2-Leydi Jane Grey-DOKUZ GÜNLÜK KRALİÇE-normal boy
3-Nicole Jordan-AHLAKSIZ TEKLİF-normal boy
4-Judith Mcnaught-SANA İHTİYACIM VAR-normal boy
5-Carrie Karasyov-MELEK YÜZLÜ ŞEYTAN-normal boy
6-Julia Quinn-YÜREĞE SÖZ GEÇMİYOR-normal boy
7-Loretta Chase-SENDEN ÖNCE SENDEN SONRA-normal boy
8-Sandra Brown-YÜKSELEN ATEŞ-normal boy

9-Kim Edwards-DİĞER YARIM-normal boy
10-Kristin Cast-P.C Cast-İŞARET-normal boy
11-Stefan Brijs-MELEK YAPICI-normal boy
12-Lisa Gardner-SAKLAMBAÇ-normal boy
13-Lisa Gardner-TEK BAŞINA-normal boy

Son düzenleme:
Bence kitaplarını satma bi koliye koy bi yer bul onlara.Yaşanmışlık var ne de olsa...

Önerin için sağol arkadaşım ;kitaplar benim için çok kıymetlidir.Hepsini elden çıkarmıyorum.Sadece çocuk odasında küçük bir dolabım vardı;onu boşaltıyorum.Buraya koyduklarım duygusal içerikli; film tadında olanları.Çoğuda son 1-2 senedir aldıklarım.Kızıma ufak tefek şeyler alırım diye düşündüm;kitaplarıma ilgi olursa;

Toplu alsan bile Cep boylar dışındakileri 3 tl'dan veremem canım.Hepsi, 15-20 liraya aldığım orjinal kitaplar.Çirkinin Aşığı satıldı;listeden çıkardım.İyi günler.

Son düzenleme:
Sorun değil cnm.. yanlız ben Iris Johansen-UFKA DOKUNMAK-normal boy olan kitabını 2,5 tlye aldım... normal fiyatı 12 tlydi.. 15-20 tl olan kitabın bir süre sonra fiyatı3 ve 4 tlyi gecmez. sendeki romanların hepsi benim okumayı sewdiğim tarzda kitaplar.. o yüzden toptan alma fikri hoşuma gitmişti.. teklifim hala gecerli düşünürsen benmle iletişime gecersin. iyi günler sana..

İyi denk gelmiş sana cnm;ben kendim de 5 liranın altında ikinci el alamadım hiç;güzel bir kütüphanem vardır.Sadece bu tarz aşk-duygusal olanları elden çıkarıyorum.Bebeğim için kullanacağım ;satmışken bir işe yarasın :)

Merhaba;bebeğinizi Allah bağışlasın;ben Lanetli Sevgili ve Kankolikler adlı kitapları almak istiyorum.Özelden mesajla mail adresimi yazarım.

Ödemeyi nasıl yapacağız?
Almayı düşündüklerim var...

Vakıfbank ve Garanti Bankasında hesabım var havale yapabilirsiniz;ikisi de olmazsa kredi kartı numarası veririm yatırmanız için.Hangi kitapları istiyorsunuz?

Kredi kartına para nasıl yatırılıyor bilmiyorum...
Benim Ziraat ve İş B. hesaplarım var malesef

Kartsız giriş seçeneği ile sadece kart numarasını girerek para yatırılabiliyor.Kolay bir işlem.Kitapların isimlerini yazmamışsınız.

Peki bunun için ek ücret alınıyor mu?
Malum öğrenciyim...
Henüz karar verme aşamasındayım, kesinleşince yazıcam...

Peki bunun için ek ücret alınıyor mu?
Malum öğrenciyim...
Henüz karar verme aşamasındayım, kesinleşince yazıcam...

Anladım.Ek ücreti hatırlamıyorum.Ama ziraat bankası kartım vardı;onu buldum.O halde siz karar verin.Ben hesap numaramı özelden gönderirim.Ok?

Son düzenleme:
Şahane bir kadının gizli günlüğünü almak istiyorum şimdilik bir kaç tane daha beğenip almayı düşünüyorum 3-4 tane İstanbul'da mısınız?

Şahane bir kadının gizli günlüğünü almak istiyorum şimdilik bir kaç tane daha beğenip almayı düşünüyorum 3-4 tane İstanbul'da mısınız?

Hayır İstanbul'da değilim;4 tane alırsanız kargoyu ben ödeyeceğim.Siz listeyi belirleyin görüşelim.

kitaplar elime ulaştı çok güzellerokumak için sabırsızlanıyorum.sorunsuz alışveriş için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…