• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları bebeğime neler almam gerekiyor??

sevcanvet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
17
0
36
Osmaniye
oda takımını seçtim çilekten ama ayrıca park yatakta alıcam ama kafam karman çorman.. birde travel sistemmi alsam yoksa ilk önce bebekler için hem araba koltuğu hemde evde kullanılan koltuktan alıp sonra yazın mı araba alsam... kafam karman çorman yardım edin kızlar, birde 19 haftalığım bebeğin hareketini yeni hissediyorum çok hassaslaştım son günlerde dokunsalar ağlıyorum.....:43:

canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebişini ama yaşadıkların hormonlarının etkisiyle oluyor gayet normal bumları düşünme çok tadını çıkarmaya çalış bence diğer sorunlarına gelince ben henüz anne değilim tatlım bebeğim karnımda ölmüştü aldırmak zorunda kaldım inşallah yeniden hamileliği bekliyorum şimdi nacizane fikrimi söyliyeyim ben bebek odasını ilk baştan alacaktım bunun yanısıra yatak odası için park yatak düşünüyordum ama yan komşum bebeğine çok iyi bir markanın park yatağını almasına rağmen sallanırken falan öyle gürültü gıcırtı çıkartıyorduki yan daire olmasına rağmen gece uykumuzdan uyanıyorduk o yüzden ben kanz marka sallanır mama sandalyesi var beşik olarkata kullanılabilen ben ondan almayı düşünüyordum ilk 3-4 ay bebek dönene kadar onu kullanacaktım sonrasında odasına alacaktım onu daha sonra mama sandalyesi yerinede kullanabiliyorsun benim fikrim sadece tabii ki tecrübeli annelerin fikirlerini bekliyoruz :))

cevabın için çok teşekkür ederim, umarım en kısa sürede hamile kalır ve bebeğini kucağına alırsın, sanırım hormonlardan kaynaklanıyor bu duygu değişikliği yazdığın markaları araştırıcam bende yeni yeni öğreniyorum ne kadar çok seçenek ne kadar çok marka varmış.. sevgilerle:71:

oda takımını seçtim çilekten ama ayrıca park yatakta alıcam ama kafam karman çorman.. birde travel sistemmi alsam yoksa ilk önce bebekler için hem araba koltuğu hemde evde kullanılan koltuktan alıp sonra yazın mı araba alsam... kafam karman çorman yardım edin kızlar, birde 19 haftalığım bebeğin hareketini yeni hissediyorum çok hassaslaştım son günlerde dokunsalar ağlıyorum.....:43:

lohusalıktan yeni çıkmış bir anne olarak seni okadar iyi anlıyorum ki eminim fırtınalar kopuyodur içinde ama emin ol bebişini kucağına aldığında sanki bebek değil sen yeni doğmuşsun gibi rahatlıcak hafiflliceksin =)
şimdi gelelim önerilere eğer gurbette yaşıyosan ve çok sık seyahat ediceksen park yatak alman sen ve bebiş açısından rahat olur... ama yok diyosan benimde kullandığım büyüyen beşikler var çok kullanışlı oluyo belis inkini aldım ben internet sitesindende bakabilirsin çok şık ve hesaplı.perdesi halısı avizesi hepsi 5 aylıkken hazırdı anneannemizin hediyesi =) kıyafetleride yavaş yavaş aldım son aya kadar

ben kızıma ilkaylar salonda kullanmak için kraft dony beşik, yatak odası içinde parkyatak almıştım çok daha yapmışım çok rahat ettim.. dondybeşiği salonunuzda ilk 5- 6 ay yatak olarak kullanabilrsiniz içi geniş, saat ayrarlı otomatik sallanabilir ayrıca. ilerki dönemlerde mama sandalyesi olarak ta kullanılabiliyor... bebek arabasınıda traver sistem almanı tavsiye ederim çünkü puseti arabadan eve getirene kadar bile insan yoruluyor, birde alışveriş merkezine gittiğinde gezdiğini düşün..bebekarabasına puseti koy rahat rahat dolaş.. yada sıfır aydan itibaren kullanılabilen chiconun araba koltuğu var onunla birlikte travel sistem değil de sadece bebekarbası alabilrsin ben öle yaptım. kış da olsa bebekle beraber dışarıya çıkıyor insan

Back