• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğime ne zaman içme suyunu kaynatmadan verebilirim

• Konu Sahibi Konu Sahibi KüçükAnne_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
K

KüçükAnne_

Ziyaretçi
merhaba bayanlar kızım 9 aylık bugune kadar kızımın içtiği yediği herşeyin suyu kaynatıldı ılıtıldı öyle kullandık ama bu ne zmana kadar böle sürücek .ne zman içme suyunu kaynatmadan verebiliriz .aydınlatısanız sevinirim :) a.s.a.s.

ben de heralde 9 aydan sonra kaynatmadan vermeye başladım
çeşme suyu değil ama hazır su

bu konuda tibbi acidan bir bilgiye sahip degilim ama kendimden örnek vermem gerkekirse 1 ya$ina kadar kaynami$ su verdim..

Canım,evdeyken ben hala kaynatılmış su veriyorum ama diyelimki dışarı çıktık ve suluğunu unuttum o zaman hazır su veriyorum..yavaş yavaşta hazır suyu direk veririm artık..

ben yaklaşık 2 aydır kaynatmadan veriyorum artık
doktorumuz hazır suları kaynatmadan verebilirsin ama büyük damacanaysa yine de kaynat demişti...
gerçi büyük damacana kullanıyoruz onu da kaynatmıyorum artık

1 yasına gırdık ama hala suyunu kaynatıp verıyorum aslında artık bırakmak lazım cocuk normal suya alısmalı bıran once.

Doktorum 1 yaş oldu tamam kaynatmadan verebilirsin demişti. Zaten çeşme suyu içmiyoruz. Aldığımız su iyi bir markanın damacanası zaten sebilin üstünde duruyor. Sıcak tarafından alıp biraz soğuk suyun içinde benmary usulu soğutup öyle veriyorum suratıma püskürtmesi için.

bence hazır suyu artık kaynatmadan verbilirsin, çocuk mikroplara da bağışıklık kazanmalı bence

Doktorum 1 yaş oldu tamam kaynatmadan verebilirsin demişti. Zaten çeşme suyu içmiyoruz. Aldığımız su iyi bir markanın damacanası zaten sebilin üstünde duruyor. Sıcak tarafından alıp biraz soğuk suyun içinde benmary usulu soğutup öyle veriyorum suratıma püskürtmesi için.

alemsin xeno yaaaa kaydirigubbakcemile5

kaynatınca mineraller ölüyormuş.epeydir hazır su veriyorum.damacanaya pek güvenmiyorum.sahi nasıl temizliyorlar onları.

peki suyu tenceredeni ketıldamı kaynatıyonuz ve ayrıca kaç dakika kaynatıyorsunuz arkadaşlar

peki suyu tenceredeni ketıldamı kaynatıyonuz ve ayrıca kaç dakika kaynatıyorsunuz arkadaşlar

Ben oğlumun suyunu cezvesinde 10 dk kaynatıyorum. Doktorumuz hep öyle demişti 10 dk kaynamasını istemişti fakat yaşına girdiğinden bu yana kaynatmana gerek dedi.

Back