Bebek Beslenmesi bebeğime muhallebi yapcam ama bi bakarmısın arkadaşlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar benin bebeğim 8 bucuk aylık muhallabiyi sutle hazırlasam bi zararı olurmu

ben yapıyorum canım kızım 6,5 aylık
bir zararıda olmadı senin bebiş 8 aylık olmuş
ben 8 aylıkken sütte vermyi düşünüyorum
bu süt işini bence doktorlar çok abartıyor

tesekkur ederim canım bilgiler için anne sutune devam ozaman

ben yapıyorum canım kızım 6,5 aylık
bir zararıda olmadı senin bebiş 8 aylık olmuş
ben 8 aylıkken sütte vermyi düşünüyorum
bu süt işini bence doktorlar çok abartıyor

canım ya kararsız kaldım yapıcam sanırım cunku her pazar gunu saat 9:40 ta bir tv kanalında her hafta bir bebeği bir dr inceliyor bu hafta 10 aylık bir bebği incelediler yani inceleme derken 10 aylık bebek ne yapabilir asıları muayenesi falan sonrada mama tarifleri veriliyor bebek sütlacı yaptılar hemde inek sutuyle demekki bi zararı yok cunku yogurduda inek sutuyle yapıyoruz dimi ama

bende 1 yaşına kadar inek sütü önermiyorum muhallebilerede katmıyorum ama inek sütü yerine kullanabilecegimiz çok güzel bir önerim var hemde 1bardağı 10 bardak süte bedel.badem sütü aksamdan bademleri ıslatıyoruz kabuklarını soymadan 2 bardak suyla bilendırda çekiyoruz sonra bir tülbent yardımıyla süzüyoruz.benim başka bi sıkıntım var havuç suyu çok faydalı tamam her sebse çorbasındada muhakkak var ama şuan havucun mevsimi değil yerine ne koyabilirim lütfen yadımcı olun!

badem iyi fikir.deneyebilirim.ben pınarın 6-12 aylık bebekler için olan sütünü kullanıyordum.kaç tane bademi ıslatıyorsun onu da yazabilirmisin. bir de havuç yerine ben semizotu,bezelye falan koyuyorum.tam bunların mevsimi çünkü.taze fasulye,börülce falanda koyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…