- 25 Haziran 2007
- 1.703
- 504
-
- Konu Sahibi Sirine_4553
Ya nolur kızmayın ama annelik başka bir duyguymuş deyip bebeği 3 aylığına anneme göndermeyi düşünüyorum diyorsun. Annelik duygusu bunları düşünmene müsaade etmez, aklına bile getirmez. Umarım doğru karar verirsin kolay gelsin..işte batıya gitme durumu söz konusu olduğunda eşim gitmek istemiyor.gerçekten maddi durum anlamında maaşınd aicra var burda lojman imkanımız olduğu için kalmak istiyor.bakıcıya verceğimiz 3 ay sonra yine annem gelicek diyor.bilemiyorum ki o üç aylık süre zarfında anneme bebeği göndermeyi düşünüyorum olmadıdüşünceler düşünceler annelik çok başka bir duyguymuş
sanırım bir de kira parası vermemek için doğudan gelmek istemiyorsunuz ama batıda da lojmanlar var?ayrıca sağlık kuruşları da doğudakilerden daha büyük ve donanımlı.özel bakım gerektiren bebeğiniz var bunu da düşünün derim.işte batıya gitme durumu söz konusu olduğunda eşim gitmek istemiyor.gerçekten maddi durum anlamında maaşınd aicra var burda lojman imkanımız olduğu için kalmak istiyor.bakıcıya verceğimiz 3 ay sonra yine annem gelicek diyor.bilemiyorum ki o üç aylık süre zarfında anneme bebeği göndermeyi düşünüyorum olmadıdüşünceler düşünceler annelik çok başka bir duyguymuş