- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.526
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Hayır aslında 3 kilo doğdu 3 doktora götürdük hepsi devlet hastanesi özele gitmedim ama ameliyat derse bide özele göstermeyi düşünüyorumben dogdugumda okadar kucuk okadar zayifmisim ki bana kalca cikigi var demisler ozamanin sartleri bacaklarimi yanlara ayirip alcilayacagiz demisler babaannem ebeydi alcilatmamis hele bir coxuk buyusun yurumeye baslasin yurumezse ozaman gereken yapilir demis ve beni alcilatmamis sonuc olarak 9 aylikken yurumusum cikik falanda yok
baska bir dr a goturdunuzmu acaba yada bebeginiz benim.gibi cokmu zayif dogdu
hayirlisi olsun insallah birseyi yoktur bebisinizinHayır aslında 3 kilo doğdu 3 doktora götürdük hepsi devlet hastanesi özele gitmedim ama ameliyat derse bide özele göstermeyi düşünüyorum
Öyle mi dersiniz ameliyat ağır geldi yüreğim ağzımdan çıkacak sandım bi an , ama sonra sizin gibi düşündüm bu süreç bir an önce geçsin ve bitsin istiyorumCocugunuz hemen ameliyat edilirse yürume donemine iyilesir. 3 ay alcı bi o kadarda gece ateli takılir. Zorlu bir sürec. Cocuk hareketlenmeden yapılmasi cok daha uygundur. Sakın ihmal etmeyin lutfen.
Ama umarim bandajla durumu toparlar. Lütfen ihmal etmeyin ameliyat denilirse ertelemeyin.
İnşallah çok teşekkür ederimhayirlisi olsun insallah birseyi yoktur bebisinizin
Oncelıkle cok cok gecmis olsun cok üzücü bı durum ama caresı var sukur ki benide bebekken dusurmusler hem bacağım kalcamdan hemde kolum çıkmış. bacagımdan ameliyat olmusum suan sapasaglamım kolumada sargı sarmıslar hamur gibi bıseyden bebek olunca daha hızlı kaynar kemik suanda da 4.5 aylık bebegim var ve dogumuma uc hafta kala bende dustum sol ayak bileğimi kırdım 7 haftada oyle alcıda kaldı emin olun alcıya alınmasa daha kotu sonuclar olurdu. O yuzden doktoru dinleyin bir an once tedavisi yapılsın bebisin bu arada cıkık nasıl oldu dogumda falan mı yaptılar cok uzuldum kuzucuga.Merhabalar
Kalça bebeğimde kalça çıkıklığı olduğu tespit edildi 4 gün önce pavlik bandajı uygulandı.
1 aylık bir izlem gerekiyor ve haftada 1 kontrole gitmemiz gerektiğini söyledi doktorumuz eğer gelişim göstermezse ameliyat edileceğini söyledi .
Tıp 3 dediğinı hatırlıyorum doktorun başına böyle bi durum gelen oldu mu henüz bebeğim çok küçük ameliyat için çok erken değil mi ? Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Peki kaç aylıkken fark edilmişBende de küçükken varmış 1 yıl boyunca hatta 1.5 yıl bandaj tedavisi görmüşüm ve sonra düzelmiş şükürler olsun, üniversite hastanesi ameliyat son çare erken teshis ettik kesip biçmeye gerek yok demiş.
Ben doğar doğmaz daha annemler hastaneden çıkmadan doktor farketmişPeki kaç aylıkken fark edilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?